• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Oğluma isim arıyorum lütfen öneri ve yardımlarınızı bekliyorum. ..

Benim oğlum olcak inşallah ismini Ahmet Bartu koycam öyle karar verdik bakalım

Ekrem ile kerem ayni anlamda bakmistim ama kerem daha modern gelince onu sectik .. bera da hos ama kizlarada da duyunca vazgcetim :110:
Aslinda erkek sahabeler beraa ismini kullanmış tek Turkiye de kizlarda var :KK66:

Ekrem de Kerem de guzel insallah isimlerine layiz zeki ve ikram sahibi olurlar :KK66:

Aslinda erkek sahabeler beraa ismini kullanmış tek Turkiye de kizlarda var :KK66:

Ekrem de Kerem de guzel insallah isimlerine layiz zeki ve ikram sahibi olurlar :KK66:
Amin canım hepimiz in evladi insallah .. bizde bi ikinci ismi kararlastrmadik .. kerem kesin ama .. kerem asaf Kerem utku Kerem tuna bakamm hangsii nasip olacak canim sen bu isimlerden hangsiini begendin acaba uyum olarak

Amin canım hepimiz in evladi insallah .. bizde bi ikinci ismi kararlastrmadik .. kerem kesin ama .. kerem asaf Kerem utku Kerem tuna bakamm hangsii nasip olacak canim sen bu isimlerden hangsiini begendin acaba uyum olarak
Hayırlısı olsun inşallah;)

Kerem Ali
Kerem Alphan
Kerem Aktan
Kerem Seyit
Kerem Atıf
Kerem Şiraz
Kerem Fırat
Kerem Fuat
Kerem Bozkurt
Kerem Botan
Kerem Cüneyt
Kerem Ensar
Kerem Gökdeniz
Kerem Ilgaz
Kerem İsmail
Kerem Kamer
Kerem Nebi
Kerem Resul
Kerem Oğuz
Kerem Pamir
Kerem Tuğra
Kerem Ulaş
Kerem Volkan
Kerem Yasin

Kerem Ali
Kerem Alphan
Kerem Aktan
Kerem Seyit
Kerem Atıf
Kerem Şiraz
Kerem Fırat
Kerem Fuat
Kerem Bozkurt
Kerem Botan
Kerem Cüneyt
Kerem Ensar
Kerem Gökdeniz
Kerem Ilgaz
Kerem İsmail
Kerem Kamer
Kerem Nebi
Kerem Resul
Kerem Oğuz
Kerem Pamir
Kerem Tuğra
Kerem Ulaş
Kerem Volkan
Kerem Yasin

Ayy saol canim ne kadar ugrasmisisn zahmet olmus sana tesekkurler .. tabiki kararsiz oldgumu analdin bir suuru yazip paylasmisin cok dusuncelisin canim Benm :KK19:

Ben de oğluma isim düşünürken çok çelişkide kaldım bi sürü isim arasında.
En son da Rüzgar Erdem koyduk adını.
Arkadaşlarım da o sırada;
Erdal Çınar
Çınar
Yiğit Ömer
Doruk Ömer
Yiğit Eymen
Deniz
Toprak
Çağın
Arda Mete
Mustafa Kemal
Muhammed Mehmet
Ali
Can
Can Meriç
isimlerini koydular.En küçüğü ile en büyüğü arasında 3 yaş yok. Çevrede bi çok kişi seri halde erkek bebek sahibi oldu :)
Seçenek olsun diye yazıyorum.
Tebrikler şimdiden annişko adayları :P

Ben de oğluma isim düşünürken çok çelişkide kaldım bi sürü isim arasında.
En son da Rüzgar Erdem koyduk adını.
Arkadaşlarım da o sırada;
Erdal Çınar
Çınar
Yiğit Ömer
Doruk Ömer
Yiğit Eymen
Deniz
Toprak
Çağın
Arda Mete
Mustafa Kemal
Muhammed Mehmet
Ali
Can
Can Meriç
isimlerini koydular.En küçüğü ile en büyüğü arasında 3 yaş yok. Çevrede bi çok kişi seri halde erkek bebek sahibi oldu :)
Seçenek olsun diye yazıyorum.
Tebrikler şimdiden annişko adayları :p

Tesekkurler canim degisik isimler var bakalim arda zaten en begendiklerim den.cinar var orda cinar berk ismini cok severim secmece yapalim ardan tesekkurler zahmet etmisin canim :KK54::KK60:

8.5 aylık oldu benim oğlum. yardımcı olabileecğim bir şey olursa seve seve

8.5 aylık oldu benim oğlum. yardımcı olabileecğim bir şey olursa seve seve
Ayy masallh benim ki 6 aylik oldu daha isjm yok ortada kerem ismi haricinde kerem ismini analmi olarak cok begeniyorum hos bi ism ama tek olunca eksik gibi iki isim de yakisan bulamadim yeni isimlere yonelsm mi diyorum kafam allh bullak oldu valaa yoruldum erkek bebek ismi dhaa zor kizmda bu kadar zorlanmadim vLaa :110::mad:

Back