• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Oğluma isim arıyorum lütfen öneri ve yardımlarınızı bekliyorum. ..

Cani
bende de bır halsızlık bulantı hallerı var ınternette belırtıler erken olursa ıkız olma ıhtımalı varmıs dıye okudum hormon daha cok salgılandıgından bakalım n'olacak :)
Canım benim de 10 gün vardı adete çıktı teste kanda hatta bhCG iki üç kat fazla çıkıyordu ikiz zannettik ama erkek oldu hayırlısı olsun allh gönlüne göre versin

Egemen Yağız
Yiğit Kaan
Mehmet vefa
Ömer Asaf
Mehmet safa
Ahmet Kerem
Ahmet Yasin
Muhammed safa
Aklıma gelenler beğendiklerim işim seçmek zor kızımda 9 ay kafayı yedim Kolay gelsin canım :)

Arda komşumuz da var canım aslında güzel isim fazla da yok bu isinden biz vazgcetik niye vazgcetik onuda bilmiyorum .. aren duymadım ne demek anla mi ☺

Bende kerem yasir de yoğunlaştımm canım ama kerem aren sanki uymadi gibi analmi güzelmiş yanlız ..

Ay
Egemen Yağız
Yiğit Kaan
Mehmet vefa
Ömer Asaf
Mehmet safa
Ahmet Kerem
Ahmet Yasin
Muhammed safa
Aklıma gelenler beğendiklerim işim seçmek zor kızımda 9 ay kafayı yedim Kolay gelsin canım :)
Ay canım kızm da da böyle oldum ama hiç böyle isim seçeneği yönünde sıkıntı olmadı bunda biraz seçenek az olunca dhaa eziyet oluyor . İismler için teşekkürler

Kerem yasir dusnuyorum suanlik hayırlısı olsun bakalım ..

Cani

Canım benim de 10 gün vardı adete çıktı teste kanda hatta bhCG iki üç kat fazla çıkıyordu ikiz zannettik ama erkek oldu hayırlısı olsun allh gönlüne göre versin
sagol canım :)

Canım bu seçenekler de vardı aslında ama elendikk
Kerem yasir düşünüyorum nasıl acaba
Kerem eymen de var ama eymen çok olunca kerem yasir düşündüm ..

Aslind

Aslında kerem mirza hoş oldu şanki hem farklı ve anlamı da güzel nadir konulan bir işim ayani zman da .. Eşim kerem tek olsun diyor ama bakalım kerem mirza belki hoşuna gider Teşekkürler canım
Bende Kerem ismine sıcak bakıyorum. Diğer iki oğlum Emir ve Eren yanlız Eren 6 yaşında ve R harfini söyleyemiyor bu yüzden adını soranlara Eyen diyor bu yüzden içerisinde R harfi olan isimleri elemek zorunda kalıyorum.

Ayen
Cani

Ayenn canım benim de öyle fazla çıktı bhCG bizde ikiz zannettik ama erkek ve tek oldgunu ogrenmistik allah sağlıklı ve hayırlı ewlat eylesin insallh ☺

Bende Kerem ismine sıcak bakıyorum. Diğer iki oğlum Emir ve Eren yanlız Eren 6 yaşında ve R harfini söyleyemiyor bu yüzden adını soranlara Eyen diyor bu yüzden içerisinde R harfi olan isimleri elemek zorunda kalıyorum.
İlerleyen yaşında düzeltir canım şu an yasi kcuck belki zorlanıyor olabilir alıştıkca duzleecktir

Merhaba. Benim de yazın bir oğlum olacak inşallah, biz de hala bir isimde karar kılamadık. Beğendiğim isimleri yazayım belki içinden hoşunuza giden olur. Arsen,Atlas, Emir,Uras, Utku, Aras,Taha,Tan Alp, Aren. Erkek ismi bulmak kız ismi bulmaktan daha zor sanki. Kolay gelsin.

Ay
Merhaba. Benim de yazın bir oğlum olacak inşallah, biz de hala bir isimde karar kılamadık. Beğendiğim isimleri yazayım belki içinden hoşunuza giden olur. Arsen,Atlas, Emir,Uras, Utku, Aras,Taha,Tan Alp, Aren. Erkek ismi bulmak kız ismi bulmaktan daha zor sanki. Kolay gelsin.
Ayenn canim Bencede erkek ismi bulmak daha zor ewet o dedginiz isimler arasinda begendgimizde var ama bbamiz begenmiyor iste ..simdilik

Kerem
Caner
Emirhan
Isimleri arasindayim

Benim oğlumun adı '' Yiğit Taha'' duyan herkes çok beğeniyor...

Şimdi bir daha oğlum olacakmış bende arayışa girdim.

Mete, Rüzgar, Arda, Çağan, Emir, Kerem
Bunlar da benim beğendiklerim... Ama tek olarak '' Ömer'' ismi de güzel..

Ama illa kerem olsun diyorsan KEREM ASRIN da koyabilirsin...

Son düzenleme:
Benim oğlumun adı '' Yiğit Taha'' duyan herkes çok beğeniyor...

Şimdi bir daha oğlum olacakmış bende arayışa girdim.

Mete, Rüzgar, Arda, Çağan, Emir, Kerem
Bunlar da benim beğendiklerim... Ama tek olarak '' Ömer'' ismi de güzel..

Ama illa kerem olsun diyorsan KEREM ASRIN da koyabilirsin...
Canim taha ismini begeniyorum aslinda ama eltimin oglumun adi tahir talha o yuzden taha ile ayni gibi oldgu icin istemiom pek ozenti gibi olacak

Yazdigin isimler arasinda var canim dusunduklerim.. kerem tek veya Kerem utku olarak. Emirhan . Cagan ismide hosuma gidiyor Cagan emir yada

Back