• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Oğluma isim arıyorum lütfen öneri ve yardımlarınızı bekliyorum. ..

Onur, Can, Mert, Mete, Bora, Utku, Batu az da olsa beğendiklerim. Ama hiç biri içime sinmiyor :( Bir de yurt dışında doğum yapmaya çalışıyorum. Yapabilirsem Can Ken diye, Utku Yutku diye okunacak. Bu yüzden tercih etmem heralde. Ilk sırada Onur var şimdilik ama o da kardeşimin adı:)

I
Onur, Can, Mert, Mete, Bora, Utku, Batu az da olsa beğendiklerim. Ama hiç biri içime sinmiyor :KK43: Bir de yurt dışında doğum yapmaya çalışıyorum. Yapabilirsem Can Ken diye, Utku Yutku diye okunacak. Bu yüzden tercih etmem heralde. Ilk sırada Onur var şimdilik ama o da kardeşimin adı:)
Isimmm isi zor iş sna da kolay gelsin valaa hayırlı iismler koymak nasip olur insallh hiç bulamadım güzel istegdim bi isim

Merhaba anne ve anne adayları .. oglusum olacak insallh isim konusunda çok kararsiizm ve seçenegimde çok az lütfen öneri ve yardımlarınızı bekliyorum .. düşündüğümüz isimler sizce hangisi olmali..

Tahir efe veya tahir ensar (tahir kayinbaba adı eltim koyduğu için pek sıcak bakmıyorum )
Kerem (favorimm)
Buğra
Utku
Göktuğ(favorim)
Mert
Ömer asaf
Eymen(çok. Beğeniyorum ama çok fazla var )

Sizinde anlamı. Güzel modern isim önerilerinizi bekliyorum lütfen az konulmuş iismler olursa sevinirim. .
Gökberk..
Goklerin hakimi anlaminda ve ergenekon destanindan gokturklerden.

Aaa büyümüş masallh benim de oglusum doğdu zaman kızım 3 yaşıni doldurmuş oluyor insallh ☺
Aaa maşallah canım 3-4 yaş aralığı çok iyi oluyor benimde oğlum doğduğunda kızım 4 yaşındaydı şimdi kızım 7 oğlum 3 nasipse üçüncüyü bekliyoruz 20 si regli gunum test için bekliyorum heyecanla:D sen kaç haftalık hamilesin:)?

Burutay olacak bizim oglusumuzun adı da :) Eski bir Moğol hakanı imiş, Erkeklik simgesi demek. İlk duyduğumda çok yadırgadım ama şimdi alıştım hatta sevdim bile :)

Aren ve Arda da girdi seçeneklerimin arasına. Ama hala %100 içime sinen bir isim yok...

Aaa maşallah canım 3-4 yaş aralığı çok iyi oluyor benimde oğlum doğduğunda kızım 4 yaşındaydı şimdi kızım 7 oğlum 3 nasipse üçüncüyü bekliyoruz 20 si regli gunum test için bekliyorum heyecanla:KK70: sen kaç haftalık hamilesin:)?
Ayy hayırlısı olsun canım benim bizim 19 hafta başındayiz. . Ama gebelik zor geçiyor kizmda çok rahatım bu baya bulantı istifra allha yardımcımız olsun . İnsallh Hayırli haberler verirsin canım

ınsallah veririm canım pazartesı alayım dıyorum test belkı cıkar :) 7 gun kalmıs oluyor o zaman cunku ...hadı ya bulantıların hala devam mı canım benım 12-13 haftalarda kesılmıstı ınsallah gecer senınde yakın zamanda basında cucuklada zor olur sımdı kendımden bılıyorum ılk aylar bulantıdan dolayı son aylar gobekten dolayı :D

Aren ve Arda da girdi seçeneklerimin arasına. Ama hala %100 içime sinen bir isim yok...
Arda komşumuz da var canım aslında güzel isim fazla da yok bu isinden biz vazgcetik niye vazgcetik onuda bilmiyorum .. aren duymadım ne demek anla mi ☺

Arda komşumuz da var canım aslında güzel isim fazla da yok bu isinden biz vazgcetik niye vazgcetik onuda bilmiyorum .. aren duymadım ne demek anla mi ☺
Kum tanesi demekmiş. Ilk duyduğumda itici geldi ama sonra biraz sevdim. Hem de yabancı dilde erın diye okunur. Çok sıkıntı yaşamaz diye düşündüm.

Ayenn
ınsallah veririm canım pazartesı alayım dıyorum test belkı cıkar :) 7 gun kalmıs oluyor o zaman cunku ...hadı ya bulantıların hala devam mı canım benım 12-13 haftalarda kesılmıstı ınsallah gecer senınde yakın zamanda basında cucuklada zor olur sımdı kendımden bılıyorum ılk aylar bulantıdan dolayı son aylar gobekten dolayı :KK70:

Ayenn canım ama su 1 haftadir iyiyim galiba geçecek gibi insallh geçer . Canım benim kızım da regl günüme 1 hafta vardı teste ve kanda çıktı
Bu gebeliğim de 10 gün vardı çıktı hatta bunda bhCG 3 katı filan yüksek çıkıyordu ikiz diye şüphelenddik ama erkek olunca yüksek çıkarmış neticede de erkek çıktı hayırlı ewlat olur insallh .

Göktuğ...benim kendi oğluma koyduğum isimden en sonra en sevdiğim isim Göktuğ

Merhaba anne ve anne adayları .. oglusum olacak insallh isim konusunda çok kararsiizm ve seçenegimde çok az lütfen öneri ve yardımlarınızı bekliyorum .. düşündüğümüz isimler sizce hangisi olmali..

Tahir efe veya tahir ensar (tahir kayinbaba adı eltim koyduğu için pek sıcak bakmıyorum )
Kerem (favorimm)
Buğra
Utku
Göktuğ(favorim)
Mert
Ömer asaf
Eymen(çok. Beğeniyorum ama çok fazla var )

Sizinde anlamı. Güzel modern isim önerilerinizi bekliyorum lütfen az konulmuş iismler olursa sevinirim. .
Buğra bence Allah sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin.

bende de bır halsızlık bulantı hallerı var ınternette belırtıler erken olursa ıkız olma ıhtımalı varmıs dıye okudum hormon daha cok salgılandıgından bakalım n'olacak :)

Back