Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
ne kadar guzel olmus ya cok ozendım valla.. ama benım hıc boyle becerılerım yok sadece zıncır yapıorum o ayıyı felan hayatta yapamam kaydirigubbakcemile3 elıne saglık özlem
o güzel ellerine emegine saglik anne eli deymis göz nuru el emegi hic begenilmezmi canim masallah rabbim saglikla sihatle melegini kucagina almayi nasip eder insallah canim
çok güzel olmuş elerine sağlık sağlıkla kullanırsın inşş benimde oğlum olucak beceriksizizn tekiyim bi yelek başladım bende komşu teyze öğretiyor sağolsun ayıcığı kendinmi yaptın kumaş aplikemii acabaa
çok güzel olmuş elerine sağlık sağlıkla kullanırsın inşş benimde oğlum olucak beceriksizizn tekiyim bi yelek başladım bende komşu teyze öğretiyor sağolsun ayıcığı kendinmi yaptın kumaş aplikemii acabaa
tskler canim... ayicigi ben yaptim kafadan atarak yaptimm inan hep oyle komsudan internetten gorerek baslaniyor bu isler.. yeterki yapmak iste ilgilen yaparsin canm oglunuda allah bagislasin