Örgü ogluma bir battaniye daha!!!

Bebek örgüleri, örgü teknikleri, Tığ işi örgüler, Örgü oyuncaklar, Örgü takılar,

ozlew

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
26 Eylül 2008
3.019
4
30 gun sonra aramizda olacak ogluma...
umarim begenirsiniza.s.

emzikli ayicikli yaptimmm
dsc00487k.jpg

dsc00488a.jpg

eline sağlık özlem güzel olmuş.bende bugün sıkıntıdan bi bataniye başladım.artık evde oldugum için çabuk biter diye düşünüyorum

ne kadar guzel olmus ya cok ozendım valla..
ama benım hıc boyle becerılerım yok sadece zıncır yapıorum o ayıyı felan hayatta yapamam kaydirigubbakcemile3
elıne saglık özlem

ellerine sağlık cnm çok güzel olmuş oğluşun ne güzel oh sıcacık uyuyacak onunla

ellerine sağlık. allah sağlıkla güle güle kullanmayı nasip etsin

o güzel ellerine emegine saglik anne eli deymis göz nuru el emegi hic begenilmezmi canim masallah:nazar:
rabbim saglikla sihatle melegini kucagina almayi nasip eder insallah canim

çok tatlı olmuş canım ellerine sağlık bebeğinide inşallah sağlıklı bir şekilde kucağına alırsın

çok güzel olmuş elerine sağlık sağlıkla kullanırsın inşş benimde oğlum olucak beceriksizizn tekiyim bi yelek başladım bende komşu teyze öğretiyor sağolsun ayıcığı kendinmi yaptın kumaş aplikemii acabaa

maşallah benim becerikli arkadaşıma ellerin sağlıkkk armin güle güle kullansın sıcacık olsun içinde mışıl mışıl uyusuz annesii

çok güzel olmuş elerine sağlık sağlıkla kullanırsın inşş benimde oğlum olucak beceriksizizn tekiyim bi yelek başladım bende komşu teyze öğretiyor sağolsun ayıcığı kendinmi yaptın kumaş aplikemii acabaa

tskler canim...
ayicigi ben yaptim kafadan atarak yaptimm
inan hep oyle komsudan internetten gorerek baslaniyor bu isler..
yeterki yapmak iste ilgilen yaparsin canm
oglunuda allah bagislasin

X