- Konu Sahibi prematurem
-
kızlar 16 ay 20 günlük bir oğlum var ama yurumeye hiç hevesi yok yanlız yurumuyor ayakta bile duramıyor bazen kafaya takmaya çalışıyorum bazende çok uzuluyorum yurumesinide çok istiyorum ne yapabilirim onuda bilmiyorum sizin bebekleriniz kaç aylıkken yurudu yurumeden önce neler yapabiliyordu tecruerinizi paylasircaniz çok sevinirim belki içim bir nebzede olsa rahatlar
her defasinda normal kontrollerine götürüyorum her defasinda yakında yürür yada 18 aylık oluncaya kadar bekleyelim diyor bugün yine kontrole götürdüm drda şaşırdı yinede 18 aylık oluncaya kadar bekleyelim dedi...ama çok uuzuluyorum neden yurumuyor sadece elinden tutarsam yürüyor yada birseyleri tutarak ne myapacagimi şaşırd
aranızda çocuğu böyle olan yokmu neler yaptınız yurumesi için....
aslında erken doğdu 34+4 te ama herşeyi normaldi kilosu boyu iyiydi oğlum biraz kilolu dr ondanda kaynaklanabilir dedi ama benim ilk oglumda kiloluydu kiloları hemen hemen aynı ilki yaşında yurudu bunda hala tik yok yurumeyi geçtim artık tek başına ayakta duramıyor elini bıraktığım anda oturuyor evin içinde elini tutsam güzel yürüyor dışarıda yurutsem hemen emeklemek istiyor ya çok az yürür yada hemen oturur kaldirsam bile ağlıyor
http://www.kadinlarkulubu.com/cocugum-buyurken/407567-hala-yurumuyor.html
bu konuyu paylaşmıştım ben de aylar önce,yazını görünce aynı üzüntüleri yaşadım,
kızım tam 24 aylıkken yürüdü,ama yürüdü Elhamdülillah,
Çocuğunun desteksiz oturması kaç ayı bulmuştu hatırlıyormusun arkadaşım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?