oglum uyumuyor

arda2009

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Temmuz 2009
7
0
86
Almanya
herkese mrb.yardima ihtiyacim var.13 aylik bebegim kesintisiz iki saat bile uyumuyor.birlikta yatmaya alismisti ama haftalardir odasinda yatisin diye onunla uyuyotum ama yinede uyumuyor.ne yapabilirim baska?

aynı sorun bende de var kızım 13 aylık ve gece 1.5 2 saat en fazla uyuyor ve uyanıyor emzirsemde süt versemde sadece su verip sallasamda tekrar uyuması hemen olmuyor ve yine 2 saat sonra uyanıyor 1 yıldır hep böyle ne yaptıysam düzene girmedi :(

herkese mrb.yardima ihtiyacim var.13 aylik bebegim kesintisiz iki saat bile uyumuyor.birlikta yatmaya alismisti ama haftalardir odasinda yatisin diye onunla uyuyotum ama yinede uyumuyor.ne yapabilirim baska?

Acaba bir yeri mi ağrıyor? İltihap yada benzeri bir durummu var? Bunu araştırın.Bazen burun kuruluğu veya pişik de uyumalarını zorluyor.Herşey yerindeyse ve bu bir uyku problemiyse rezene çayını tavsiye ederim.Doğal ve hiç bir yan etkisi yoktur.Bebeğini rahatlatır ve uyumasına yardımcı olur

canım benim oğlum da uyuma zorluğu çekiyordu birgün annem eline minicik temiz bir havlu verdi .19 aylık oldu ama hala havlusunu koklayarak yada yanağına bastırarak uyuyo.

mutlaka bir sorunu vardır canım ona güzel bir uyku çekmen için önce bir banyo yaptırabilrsin ve uyumadan 1 saat önce yemek işlemşini bitir üstüne rahat şeyler giydir eyer bu şekildede uyumuyosa vardır bişeyi canım :emir_bebek:

Back