Çocuk Hastalıkları Oğlum uykusunda iç çeke çeke ağlıyor!

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

canannesi

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Temmuz 2010
2
0
Oglum Can şu an 4 aylık. Ara ara uykusunda içini çeke çeke ağlıyor ve uyandırdıgımda daha kotu oluyor. sanki bir rüyada gibi ve bu ruyanın etkısınden kurtulamamıs gibi aglamaya devam ediyor uyanınca.. Tabi bu durum endişelendirdi bizi çok. Yaşayan var mı aranızda?

canım ,endişelenecek bir durum yok bence,bizler onların herşeyini gözlemledigimiz için her hareketlerinde birşey varmıiş gibi tedirgin olabiliyoruz bazen..bebekler dış dünyayı yenı yenı algılamaya başlıyorlar,algıladıkça da gün içinde yaşadıklarını gece uykularında pekiştirmeye başlarlar ki o dönemin başındasınız şimdi...gun içinde duydugu yüksek ses,gürültülü bir ortam,çevre değişikliği ..gibi durumlara uykusunda tepki vermeye başlar bebekler...benım kızımda dıkkat ediyordum ne zaman kalabalık bir ortama girse,misafirliğe gittigimizde çok dikkat etmemem ragmen düzenini bozacak basit bir şeyle karşılaşsa gece huzursuzlanırdı....bu durum yaklaşık 1 yaşına kadar ara ara devam etti, ki bir de uykudan uyandırıyorsan iyice tedirgin olabilir..kendiliğinden geçecektir diye düşünüyorum ama yine de gun içindeki duzenıne bır dıkkat et bakalım,o gun ona farklı gelen ,değişik birşeyle karşılaştıgında gece uykusu nasıl oluyor....o minicik bir süt kuzusu daha annesi,bizim için basit gelen olaylar onun minicik dünyasında çok bilinmeyenli denklemlere dönüşebiliyor...:)) allahım hepsini korusun...

Son düzenleme:
Benimde kizim 3 aylik uyumuyor ve uykusunda içini cekerek aglayip uyaniyor gaz sancilari var kesin az kaldi ama insallah

Oglum Can şu an 4 aylık. Ara ara uykusunda içini çeke çeke ağlıyor ve uyandırdıgımda daha kotu oluyor. sanki bir rüyada gibi ve bu ruyanın etkısınden kurtulamamıs gibi aglamaya devam ediyor uyanınca.. Tabi bu durum endişelendirdi bizi çok. Yaşayan var mı aranızda?
Merhaba benim oğlum da aynı şekilde iç çekerek ağlıyor ve uyandırdığım da daha çok ağlıyor. Sonradan düzeldi mi oğlunuzun ağlamaları çok zaman geçmiş ama..

X