- 24 Mart 2019
- 12.717
- 57.912
-
- Konu Sahibi Pinterest35
E sizde buradasiniz? Cocugum cok yaramaz durmuyor dediginiz icin oyle dedim anlamakta probleniz var sanirim.Cidden çok komiksiniz şimidide evimin içini tahmin ediyosunuz herkesin evi sizin ki gibi değildir belki o yüzden buralarda dolaşıyorsunuzdur
Oğlumda baba gitti dede düştü bu tarz seyler söylüyor ama çok hareketli yani etrafımda 4 5 tane yaşıtı var hiç biri bu sekilde değil cidden 1 saniye durmuyorÜstün zekalı olduğunu pedagog mu söylüyor anlattiklariniz kızıma benziyor da:)bi bucuk yasinda 3 kelimeli cümle kurardı. Cocuk dogdugunda agular mi 15gunluk falan agu gugu konusuyordu
İlk 36 ay sıfır ekran. Açık da kalmasın.Tv ye cok bakmıyor 10 dk bakıyor daha sonra unutuyor başka seylerle ugrasmaktan
Oğlunuzun hareketliliğinin cok yorucu olmasından bahsetmiştim cevabınıza şaşırdım dogrusu.Erken konusma, kelime dagarcıgı, hafıza, parça bütün ilişkisi,soyut düşünebilme, algoritmik düşünme üstün zeka belirtilerinden.Anlattıklarınızda farklılık var evet ama "üstün zeka" seviyesinde oldugnu sanmıyorum. Öyle ise de zaten kreş ya da anaokulu döneminde farkedilir ve rama yönlendirilir.Okumasaydın zorlayan kim
Ben bi sorunuma fikir bulur muyum diye yazdım sizin gibi dalga geçmeye gelmedim ki o kadar doluydum yorulmustum ki uzunca anlattım sizin gibi alaycı değilimE sizde buradasiniz? Cocugum cok yaramaz durmuyor dediginiz icin oyle dedim anlamakta probleniz var sanirim.
Allah aşkına cevabınıza bakar mısınız neye yoruldum yazdığınızı belirtmiş misiniz ben nerden anlayabilirim?Oğlunuzun hareketliliğinin cok yorucu olmasından bahsetmiştim cevabınıza şaşırdım dogrusu.Erken konusma, kelime dagarcıgı, hafıza, parça bütün ilişkisi,soyut düşünebilme, algoritmik düşünme üstün zeka belirtilerinden.Anlattıklarınızda farklılık var evet ama "üstün zeka" seviyesinde oldugnu sanmıyorum. Öyle ise de zaten kreş ya da anaokulu döneminde farkedilir ve rama yönlendirilir.
Ben alay etmedim dumduz cocugunuz yaramaz dedim, tekrar diyorum cok zorlaniyorsaniz ve kafaniza takiyorsaniz uzmana gidiceksiniz baska yolu yokBen bi sorunuma fikir bulur muyum diye yazdım sizin gibi dalga geçmeye gelmedim ki o kadar doluydum yorulmustum ki uzunca anlattım sizin gibi alaycı değilim
Sağolun onu bende düşünebiliyorum fakat burası niye var? İnsanlar dertlerini yazsın fikir alısverisi yapsın diye bende benim durumumda birisi var mı yardımcı olur mu diye zaten götüreceğim öncesinde fikir alma amaçlıydı yazımBen alay etmedim dumduz cocugunuz yaramaz dedim, tekrar diyorum cok zorlaniyorsaniz ve kafaniza takiyorsaniz uzmana gidiceksiniz baska yolu yok
Oğlunuz yaşıtlarıyla bir araya geldıgınde nasıl?Allah aşkına cevabınıza bakar mısınız neye yoruldum yazdığınızı belirtmiş misiniz ben nerden anlayabilirim?
Halbuki bir Atacan olabilirdiKadının hevesini kursağında bıraktınız be.
İlgilenmiyor bile ilk gördüğünde bakar biraz fakat daha sonra kendi kurdugu oyunla tek başına oynarOğlunuz yaşıtlarıyla bir araya geldıgınde nasıl?
Ay ne komiksiniz yaHalbuki bir Atacan olabilirdi
Dikkat ediyoruz zaten o yüzden yanından bir saniye ayrılamıyorum malesef . En kısa zamanda gidicez doktoraSınıfımızda üstün zekalı bir çocuk vardı masallah diyeyim.
3 yaşında zehir gibiydi.
1 yaşındayken fark edilmiş en az 200 kelime kullanıyor ve saymayı,ingilizce saymayı biliyordu.
3 yaşında zaten harfleri öğrenip kreşe gelmişti.
Öyle hiperaktif,agrasif,yerinde duramayan çocuk falan da değildi.
Çocuğunuz yaşıtları gibi bir çocuk bariz belli he ikna olmak için gidin uzmanla görüşürün normal çıkacak zaten.
Bu kadar da simartmayin 100 kere TV ünitesinin üzerinden almak nedir ya bı kaza çıkar dikkat edin
Sağolun teşekkürleryaptıkları ayıyla uyumlu, üstün zekalı değil de hiperaktivite bozukluğu olabilir
Sürmesi ve yeleği varsa hala olabilir. Geç kalınmış değil.Halbuki bir Atacan olabilirdi
Komigim tabii, hanımefendi benimde 14 aylık oğlum var TV bölümü hariç sizinkinden daha fazla şeyler yapıyor ama hlc boyle konu açmadım. Kilom da 65 den 57 ye düştü.Ay ne komiksiniz ya
Ne kadar saçma bi yazı olmuş içinizin kötülüğü çıkmış ortaya ben yavruma dikkat ediyorum sizde dikkat edin Allah kimseyi düşürmesin hastanelereKomigim tabii, hanımefendi benimde 14 aylık oğlum var TV bölümü hariç sizinkinden daha fazla şeyler yapıyor ama hlc boyle konu açmadım. Kilom da 65 den 57 ye düştü.
Kaynanam şöyle diyor, kızım bu çok yaramaz ama yaramazlar ileride çok akıllı oluyor babasida boyleydi herkes terörist olur derdi ama bak şimdi nasıl biri oldu.
İkinci çocuğum olduğu için çok anlam yuklemiyorum bakarsak kızım daha sakin ama daha akilliydi yani o üstün dehilse bu hiç olmaz saygılar .... Aman dikkat et kafa üstü düşmesin hastahanede bir gün kalırsın yoksa