Oğlum üstün zekalı mı ?

Kızım 9 aylık yürüdü 100 lerde kelimesi vardı ingilizce 10 a kadar sayıyordu vs. Ve çok hareketliydi. Hiç üstün zekalı olduğunu düşünmedim. Bana normal geldi açıkçası.
Olabilir herkes aynı düşüncede olcak diye bir sey yok siz düşünmemiş olabilirsiniz ben düşünüyorum?

Yoruldum

Ne kadar kötü kalpli insanlarsınız ya yok sendroma yakalanmışsın yok bilmem ne size insan gibi birsey sordum artık bunaldığım ve başa cıkamadığım için internette arastırınca üstün zeka cocukların özelliklerine benzediğini düşündüm ama hepiniz o kadar ters cevaplar veriyosunuz ki anlamıs değilim ben cocugum üstün zekalı diye tutturmuyorum etrafındaki yaşıtlarına göre cok farklı ve hareketli oldugu için araştırma gereği duydum yaramaz olabilir hiperaktif olabilir yada baska bisey sadece burda fikir sordum

Üstün zekalı olduğunu pedagog mu söylüyor anlattiklariniz kızıma benziyor da:)bi bucuk yasinda 3 kelimeli cümle kurardı. Cocuk dogdugunda agular mi 15gunluk falan agu gugu konusuyordu

Ters olan sizsiniz, insanlar istediklerinizi söylemiyorlar diye agresiflestiniz hemen
Yoo dönün okuyun tekrar siz ters cevap verdiğiniz için o şekilde konustum bende nasıl bi psikolojiye sahipsiniz anlamıyorum neden istediklerimi söylemenizi isteyeyim ayrıca bisey istediğim yok sadece cok yoruldum yetemediğimi düşündüğüm çaresiz oldugum ve fikirlerinizi almak için yazdım ama hepinizde bi alay konusu alay edercesine cevaplar

Dalga gecmeden yazan insanlara cevap vermemenizden belli evinizdeki kaos yetmiyor sanırım sinirinizi buradan cikarmaya gelmissiniz. Ayrica o kadar kafaniza takiyorsaniz bir uzmana goturun kimse buradan teshis koyamaz

Dalga gecmeden yazan insanlara cevap vermemenizden belli evinizdeki kaos yetmiyor sanırım sinirinizi buradan cikarmaya gelmissiniz. Ayrica o kadar kafaniza takiyorsaniz bir uzmana goturun kimse buradan teshis koyamaz
Cidden çok komiksiniz şimidide evimin içini tahmin ediyosunuz herkesin evi sizin ki gibi değildir belki o yüzden buralarda dolaşıyorsunuzdur

Tv ye cok bakmıyor 10 dk bakıyor daha sonra unutuyor başka seylerle ugrasmaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…