Aynı şeyi bende yaşıyorum şu anda. Ben 28 aylıkken başladım ve 2 hafta gibi kısa bir sürede öğrenmişti çok şükr. Şimdi ise önce gece kaçırmaya başladı daha sonra gündüzleri de "anne ypıyoruum"diyerek çişini yapıyodu.(şimdi 32 aylık)ben de napcamı şaşırdım. Tepki mi vermeliyim yoksa akışına mı bırakmalıyım? İnş arkadaşlardan bi çözüm önerisi gelir biz de faydalanırız..
yardımcı olabilecek kimse yok mu kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
Canım ben anne değilim öncelikle ama sakin ol lütfen annelerin çoğu yaşıyor bu durumu.biz kocaman insanlar bile üşüttüğümüzde affedersin tuvalete koşarken bile kaçırabiliyoruz belki oğlun azıcık soğuk almıştır.oğluna bağırma böyle bir şey tekrarladığında tatlı dille oğlum tuvaletinin geldiğini ilk hissettiğinde söyle bana de ve zaten yapıyorsundur bunları da hani oyun oynarken falan oğlunun yüz halinden cişinin geldiğini anlayabilirsen haydi gidelim tuvalete falan de ve bence en önemlisi oğlunla bir etkinlik yapıyorsun diyelim etkinliğin ortasında ayy oğlum benim tuvaletimin geldiğini hissediyorum ben bir tuvalete gideyim hemen de bir de gün içnde oğlunun çişi gelmese bile haydi ben tuvaletimi yapayım sonra da sen yap tamam mı gibi cümlelerle onu tuvalete götür canım.inş sorunun çözülür biran önce forumtakipte yazını görünce cevaplamak istedim
canım çok teşekkür ederim yorumun için dediklerini uygulayayım inşaallah işe yarar.. sabırlı olmaya çalışıyorum kısa zamanda çözülür umarımm
Ayni sorunu bende yasiyorum....Oglum 34 aylik cok rahat wcye alistik....Disarda nerde olursam olayim soyledi....1,5 aydir ana okuluna gidiyor... Simdi okul 15 gunluk tatile girdi....Okuldada rahattik sadece cok nadir okulda oglen uykusunda yapti.....Bu bir haftadir asla cisini soylemiyor kaka haric....Bazén wcye bile girmek istemiyor gitsede yapmiyor yada cok ender yapiyor....Genelde altina yapip kendisi ustunu cikartiyor....Okullar haftaya aciliyor boyle devam ederse okul sorun cikartacak....Kizlar fikirlerinizi yardimlarinizi bekliyorum yoksa kafayi yicem....
Ayni sorunu bende yasiyorum....Oglum 34 aylik cok rahat wcye alistik....Disarda nerde olursam olayim soyledi....1,5 aydir ana okuluna gidiyor... Simdi okul 15 gunluk tatile girdi....Okuldada rahattik sadece cok nadir okulda oglen uykusunda yapti.....Bu bir haftadir asla cisini soylemiyor kaka haric....Bazén wcye bile girmek istemiyor gitsede yapmiyor yada cok ender yapiyor....Genelde altina yapip kendisi ustunu cikartiyor....Okullar haftaya aciliyor boyle devam ederse okul sorun cikartacak....Kizlar fikirlerinizi yardimlarinizi bekliyorum yoksa kafayi yicem....
canım çok teşekkür ederim yorumun için dediklerini uygulayayım inşaallah işe yarar.. sabırlı olmaya çalışıyorum kısa zamanda çözülür umarımm
bende yardım ıstıyorum kızım 23 aylık konusmadıgı solylemedıgı bılmedıgı hıc bıse yok çısınıde soyluor ama oyunla falan bole lazımlıga tuwalete mumkun degıl oturtamıorum lutfen yorumlarınızı beklıorum :18:[/QU
demekki kızın hazır değil çok üstüne gitme derim bence...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?