Psikolojik acidan iyi degil diye biliyorum oyle seylerin sonra birakti mi pekiEv kalabalık olsun çocukla ilgilenen başka insanlar olsun memeye karabiber dök ilk kızım bu numarayı yemişti ikinci yemedi devir gittikçe değişiyor mu ne bak meme pis olmuş diyince e yıka diyordu sıpa
Hiç bişey olmadı inanmadı ki yika gel diyor evde görümcem ve kızı vardı iki hafta kadar ünv.kayit için yaşadığımız şehre gelmişlerdi harika oldu ilgilendiler vs atlattık şükür ama bir ay sürdü sormalarıPsikolojik acidan iyi degil diye biliyorum oyle seylerin sonra birakti mi peki
Yeni gordum kusura bakma cok bagimli memeye ne yapacagimi bilmiyorum biraktirmak istiyorum aslinda ama kiyamiyorum
Benimki de öyleydi.Doktora gittim,emzirmeyi bırak dedi.Ben de bıraktım emzirmeyi.Sonrasında oğlum, yemek yemeye başladı.Güzel de kilo aldı.
İsterseniz siz de bir doktora danışın.
Benim kzım da 7 aylık olacak, sadece emiyor , arada bi kaşık mama, cici bebe,bir iki kasık corba yiyor sadece bunlarda zorlarsam . Kahvaltıya felan kesinlikle geçemedik aslaaa yemiyor doktorumuz ver dedi ama yemiyor . Ev yapımı Meyve pürelerini direk kusuyor, hazırlardan zoraki yiyor. sizce yeterli mi herkes küçük kalmş diyoocanım buna bir çözüm bulman lazım ne yap et bıraktır
zaten sütten alacagını almış
artık yemek yemeye başlaması lazım
benim kızım da böyleydi ve yemek yemeye zor alıştı
hala da zayıf bir cocuk
Ama daha çok küçük.Benim kzım da 7 aylık olacak, sadece emiyor , arada bi kaşık mama, cici bebe,bir iki kasık corba yiyor sadece bunlarda zorlarsam . Kahvaltıya felan kesinlikle geçemedik aslaaa yemiyor doktorumuz ver dedi ama yemiyor . Ev yapımı Meyve pürelerini direk kusuyor, hazırlardan zoraki yiyor. sizce yeterli mi herkes küçük kalmş diyoo
Ayy öyleyse rahatladım cidden.. nette arastırdım Burdaki en az 7 sene önceki konulara denk geldim de, herkes her sabah yumurta,peynir,zeytin kaymak vs aklınıza gelebilcek herşeyden verdiklerini söylemişler ben ceyregini bile veremiyorm ondan telaslandım:)Ama daha çok küçük.
Şu an sadece tadına baksa yeter, öğün zamanı değil daha.
Zaten 6.aydan sonra yavaş yavaş geçiyoruz ek gıdaya.Sizinki de 7 aylık.Çok zorlamadan azar azar yedirmeye çalışın.Alışma evresi şu an onun için.Şimdilik tarhana,yoğurt çorbası (blenderdan geçirerek),tavuk çorbasının suyuna minik minik ekmek doğrayarak verebilirsiniz.Kahvaltıyı biraz daha erteleyebilirsiniz.Yoğurt verin.Muhallebi yapın.Özellikle gece yatırmadan önce yapıp yedirirseniz tok tutar ve sık sık uyanmaz.Ben hazır meyve püresi hiç vermedim.Muzu ezip isterseniz biraz da bebe bisküvisi ufalayıp verebilirsiniz.Fazla vermeyin ama.Böyle böyle alışacak,damak zevki gelişecektir.Her çocuğun yapısı farklı biraz sabır istiyor bu geçiş dönemi.Benim kzım da 7 aylık olacak, sadece emiyor , arada bi kaşık mama, cici bebe,bir iki kasık corba yiyor sadece bunlarda zorlarsam . Kahvaltıya felan kesinlikle geçemedik aslaaa yemiyor doktorumuz ver dedi ama yemiyor . Ev yapımı Meyve pürelerini direk kusuyor, hazırlardan zoraki yiyor. sizce yeterli mi herkes küçük kalmş diyoo
Acele etmeyin yahu minicik daha. Cici bebe vermeyin ayrica icinde ne var sanki zarardan baska?Benim kzım da 7 aylık olacak, sadece emiyor , arada bi kaşık mama, cici bebe,bir iki kasık corba yiyor sadece bunlarda zorlarsam . Kahvaltıya felan kesinlikle geçemedik aslaaa yemiyor doktorumuz ver dedi ama yemiyor . Ev yapımı Meyve pürelerini direk kusuyor, hazırlardan zoraki yiyor. sizce yeterli mi herkes küçük kalmş diyoo
Adı üstünde ek gıda, hem de yolun çok başındasınız.Ayy öyleyse rahatladım cidden.. nette arastırdım Burdaki en az 7 sene önceki konulara denk geldim de, herkes her sabah yumurta,peynir,zeytin kaymak vs aklınıza gelebilcek herşeyden verdiklerini söylemişler ben ceyregini bile veremiyorm ondan telaslandım:)
Tamam çok teşekkür ederim önerileriniz içinZaten 6.aydan sonra yavaş yavaş geçiyoruz ek gıdaya.Sizinki de 7 aylık.Çok zorlamadan azar azar yedirmeye çalışın.Alışma evresi şu an onun için.Şimdilik tarhana,yoğurt çorbası (blenderdan geçirerek),tavuk çorbasının suyuna minik minik ekmek doğrayarak verebilirsiniz.Kahvaltıyı biraz daha erteleyebilirsiniz.Yoğurt verin.Muhallebi yapın.Özellikle gece yatırmadan önce yapıp yedirirseniz tok tutar ve sık sık uyanmaz.Ben hazır meyve püresi hiç vermedim.Muzu ezip isterseniz biraz da bebe bisküvisi ufalayıp verebilirsiniz.Fazla vermeyin ama.Böyle böyle alışacak,damak zevki gelişecektir.Her çocuğun yapısı farklı biraz sabır istiyor bu geçiş dönemi.
Tam olarak anlayamadım ama neye göre 5 ölçek?Mesela su bardağıyla 1 ölçek yaklaşık 200 ml,çay bardağıyla 1 ölçek 100 ml.Listenin bir köşesinde verdiği ölçeğin kaç ml 'ye denk geldiğinin yazması lazım.Ayrıca muhallebi için pirinç unu da kullanabilirsiniz.5 ölçek süt diyor bunu anlamadım 5 ölçek ne kadar oluyor acaba
Benim kzım da 7 aylık olacak, sadece emiyor , arada bi kaşık mama, cici bebe,bir iki kasık corba yiyor sadece bunlarda zorlarsam . Kahvaltıya felan kesinlikle geçemedik aslaaa yemiyor doktorumuz ver dedi ama yemiyor . Ev yapımı Meyve pürelerini direk kusuyor, hazırlardan zoraki yiyor. sizce yeterli mi herkes küçük kalmş diyoo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?