Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yeni gordum kusura bakma cok bagimli memeye ne yapacagimi bilmiyorum biraktirmak istiyorum aslinda ama kiyamiyorumcanım buna bir çözüm bulman lazım ne yap et bıraktır
zaten sütten alacagını almış
artık yemek yemeye başlaması lazım
benim kızım da böyleydi ve yemek yemeye zor alıştı
hala da zayıf bir cocuk
Nasıl biraktirma mi onerirsiniz pekiArtık bıraktırın yahu, kıyamayacak bir şey yok artık reel hayata alışması, daha çeşitli gıdalar alarak beslenmesi lazım. Sırf kıyamadığı için 5 yaşına kadar emziren anne biliyorum, abartı bir örnek gibi gelebilir ama var bu örnekler. Kıyamıyorum derken kötülük etmeyin.
Artık bıraktırın yahu, kıyamayacak bir şey yok artık reel hayata alışması, daha çeşitli gıdalar alarak beslenmesi lazım. Sırf kıyamadığı için 5 yaşına kadar emziren anne biliyorum, abartı bir örnek gibi gelebilir ama var bu örnekler. Kıyamıyorum derken kötülük etmeyin.
Doktoruna goturecegim evet birakinca hic yemez diye korkuyorumBenimki de öyleydi.Doktora gittim,emzirmeyi bırak dedi.Ben de bıraktım emzirmeyi.Sonrasında oğlum, yemek yemeye başladı.Güzel de kilo aldı.
İsterseniz siz de bir doktora danışın.
Yok maksimum 2 dusunuyorum sanirim daha erken olacak. Bu arada bende 5 yasa kadar emmisimKonuyla alakasız olacak ama yeni tanıştığım komşularımdan biri bana "kaç yaşına kadar emzirmeyi düşünüyorsun" dedi ben de hedefim 1 yaş dedim. Cevabımı beğenmedi, bana tepeden baktı ve dedi ki "BEN OĞLUMU 4 YAŞINA KADAR EMZİRDİM"
Oha diyemedim tabiilk o zaman duymuştum böyle yapan anneler de olduğunu.
Nasıl biraktirma mi onerirsiniz peki
Askere yollayana kadar emzirseymis bariKonuyla alakasız olacak ama yeni tanıştığım komşularımdan biri bana "kaç yaşına kadar emzirmeyi düşünüyorsun" dedi ben de hedefim 1 yaş dedim. Cevabımı beğenmedi, bana tepeden baktı ve dedi ki "BEN OĞLUMU 4 YAŞINA KADAR EMZİRDİM"
Tesekkur ederim mutlaka bakacagim dediginiz kisilere evet cok guzel bi bag ama artik benim icin eziyete donustu surekli agzinda olsun istiyorBen bu konunun uzmanı değilim ama çocuk gelişimi üzerine eğitimli uzmanların güzel tavsiyeleri var. Sosyal medyada Akademisyen Anne adıyla bilinen Doç. Dr. Saniye Bencik Kangal, Prof. Dr. Bengi Semerci ilk aklıma gelenler. İnternette yazıları var kolayca ulaşabilirsiniz. Zor bir süreç olduğuna eminim, anne ve bebek arasında kurulan çok özel bir bağ ancak bırakması gerekiyor en geç 2 yaşına kadar.
Yok maksimum 2 dusunuyorum sanirim daha erken olacak. Bu arada bende 5 yasa kadar emmisim![]()
Konuyla alakasız olacak ama yeni tanıştığım komşularımdan biri bana "kaç yaşına kadar emzirmeyi düşünüyorsun" dedi ben de hedefim 1 yaş dedim. Cevabımı beğenmedi, bana tepeden baktı ve dedi ki "BEN OĞLUMU 4 YAŞINA KADAR EMZİRDİM"
Tesekkur ederim mutlaka bakacagim dediginiz kisilere evet cok guzel bi bag ama artik benim icin eziyete donustu surekli agzinda olsun istiyor
Askere yollayana kadar emzirseymis baribu ne ya bende daha önce duyup şok olmuştum annemin eskiden bir karşı komşusu vardı çocuk 5-6 yaşlarındaydı emiyormus dana gibiydi kadında kurumuş gitmiş akla zarar insanlar var ya bana soracak olursanız iki kizimida 2 yaşına kadar emzirdim zor biraktirdim Dr. 2 yaş demişti ve tüm hastalıkları emince hemen iyileşiyor buda büyük kolaylık çocuk büyütürken
Tesekkur ederimKorkutarak, memenize acı bir şeyler sürerek bıraktırmayın da o zaman çocuk ciddi etkilenebiliyor bazen travmatik düzeyde. Kolay gelsin şimdiden. :)
Bende aslinda 2 yasina kadar emsin istiyorum ama gun boyu hic birsey yemiyor bugun mesela 12 de yedi oglen o kadar baska bisey surmedi agzina bana yapisiyor devamli sizinki de boyle mi2 yaşına kdar emzirmeniz bağışıklığı açısından çok öenmli. Sürekli meme isteyen 21 aylık bir kızım var ve bitik durumdayım ama geri sayıyorum. Sütten alcağını almıştır ooo geç bile kalmılın gibi yorumları okudığumda şok oluyorum.. 2 yaşına kdar anne sütü hemen hemen her doktor tarafından öenrilir kş gününüzde kanaer hastalarına yapılan anne sütü bağış kampanyalarını düşğndükçe soğru olduğuna emin oluyorum..
Çaresizliğinizi ve yorgunluğunuzu biliyorum ben azaltmaya çalılıyorum şuan. Süt bitmiş diyorum zamanı gelince o daha istemese de süt geldi istersen emebilirsn diyorum. Azaltmaya çalışıyorum. Nasıl bıraktırocam bilmiyorum ama bu kadar memeye bapımlı bir bebek olması gözümğ korkutuyor ama mecbur zamano gelince bıraktırıcaz bakalım... az daha dayanın
Ev kalabalık olsun çocukla ilgilenen başka insanlar olsun memeye karabiber dök ilk kızım bu numarayı yemişti ikinci yemedi devir gittikçe değişiyor mu ne bak meme pis olmuş diyince e yıka diyordu sıpa2 yaşına kdar emzirmeniz bağışıklığı açısından çok öenmli. Sürekli meme isteyen 21 aylık bir kızım var ve bitik durumdayım ama geri sayıyorum. Sütten alcağını almıştır ooo geç bile kalmılın gibi yorumları okudığumda şok oluyorum.. 2 yaşına kdar anne sütü hemen hemen her doktor tarafından öenrilir kş gününüzde kanaer hastalarına yapılan anne sütü bağış kampanyalarını düşğndükçe soğru olduğuna emin oluyorum..
Çaresizliğinizi ve yorgunluğunuzu biliyorum ben azaltmaya çalılıyorum şuan. Süt bitmiş diyorum zamanı gelince o daha istemese de süt geldi istersen emebilirsn diyorum. Azaltmaya çalışıyorum. Nasıl bıraktırocam bilmiyorum ama bu kadar memeye bapımlı bir bebek olması gözümğ korkutuyor ama mecbur zamano gelince bıraktırıcaz bakalım... az daha dayanın