- 25 Nisan 2018
- 209
- 258
- 18
- 34
Hanımefendi midenin içinde gastrik bez vardir. pH derecesi 7 den küçük yani asidik bir sıvı salgilar. Ve yumurtaların bu asidik sivi icinde yaşaması imkansız rahat olun. İcinız rahat etsin diye söylüyorum belki güven verir Dr yim yani stres yapmayin tabi gidip gitmemek size kalmışOf kızlar, konum iğrenç biliyorum
Herşeyi organik doğal olsun diye uğraşırken kendi yaptığım sirke de mayalanması bitikten sonra kullandığımız sirke de sinek oluşmuş
Oğlum da çok sever sirkeyi, biraz istemiş eşim de vermiş, ben sonradan farkettim ki içinde iki tane canlı ve 4 5 tane de ölü sinek vardı, elbet yumurtaları da vardır.
Yani oğlum bunları içti. Düşündükçe midem bulanıyor. Birşey olur mu, ne bileyim yumurtaları falan içinde yaşar mı
Dr a danışalım mı, bilgisi olan birşey söylesin lütfen
Acillik bi durum yok. Şikayeti yoksa eğer. Polikliniğe giderseniz doktor daha detaylı bakar. Acil için o an hayati bi sorun olduğunda gidilmeli. Boşa gitmiş olursunuz yaniGideceğiz tabi ki, acile gitmelil bir durum mu onu bilemedim
Aynen öyle, mayhoş ekşimsi bir tadı var. :)Bayanın yaptığı sirkeyi bilmiyorum ama evde yapılan sirke bildiğimiz sirke tadında değil ondan içiyordur. Kokusu bile değişik. Limonatamsı bişey. Ben normalde kokusuna bile dayanamam ama bir bardak içtiğimi biliyorum. Ondandır bence.
Aslında dr un yası küçük değil ama başından savma kısmı doğru olabilir :)Doktorun yaşı kucuktur basindan savmak icin acile gidin demis. Ne yapacaklar acilde cocuga midesini yikamazlar ee micmasini mi beklicekler. Simdiye coktan hazmetmistir zaten. Sirke antibakteriyel oldugu icin mikrop yasamaz zaten.
acillerde abudik gubudik şeyler için okadar yoğunluk varki,getçekten canı ile cebelleşen hastalar bunlar yüzünden sıra beklemek zorunda kalıyor.Acillik bi durum yok. Şikayeti yoksa eğer. Polikliniğe giderseniz doktor daha detaylı bakar. Acil için o an hayati bi sorun olduğunda gidilmeli. Boşa gitmiş olursunuz yani
Yaplan üzüm elma doğal olmasada yararlı kısmı fermante olması hazır sirkelerde fermantasyon işlemi yapılmıyorAllah aşkına sirkenin neyini seviyor da istiyor çocuğunuz yahu?
Ayrıca bi bitmedi gitti şu organik beslenme işi...
Tamam mümkün olduğunca doğalını almaya çalış ama herşeyi evde yapmaya çalışmak nedir? Sirkeyi yaptığınız elma/üzüm sanki çok mu doğal? En organik denilen meyve bile bir şekilde kimyasala maruz kalıyor, sudan ya da topraktan...
Eşim farketmemiş malesef. Cam şişe de, ulaşamayacağı yerde duruyor, kendisi alıp içemez. Ben sonradan farkettim, belki de oğlum içerken yoktu, bilemiyorum..Sinekler çoktan proteine dönüşmüştür.
Şaka bir yana babası icirirken sineği görmemiş mi? Yoksa çocuk şişeyi kafaya dikip mi içiyor? Bana da burası tuhaf geldi.
Marketteki sirkelerle alakası bile Yok, öyle boğazı falan yanmıyor, ekşimsi hoş bir tadı var :)Bana annem sinek yutmustum sirke icirmiati az birsey sizin cocuk o icme isini kendi yapmis zaten :)
Nasil iciyor sasirdim ben o gun kendime gelemedim bogazimin yanmasini unutamam hala.
Ben gitmedim zaten de, doktorun acile gidin değerlendirsinler demesi şaka mıydı, dünden beri onu düşünüyorum :)Lütfen sakin olup mantıklı düşünür müsünüz?
Mide asidi neleri neleri öğütüyor. Hatta iç zarı belli aralıklarla yenilenmese kendini bile öğütecek. Sinek yumurtasının orada yaşama şansı olduğunu hiç sanmıyorum.
Aynen bende onu düşündüm, belki de oğlum içerken içinde yoktu, belki de görmedi, orasını bilemiyorum.Sinekten ölünecek olsa kurbağalar ölürdü
Panik yapılacak bişey yok,doktora giderseniz midesini yıkamaz bunun için.
Belkide içmedi çocuğunuz,olsa eşiniz görürdü bardakta.
Hiç sirke içmeyi seven çocuk duymadım hayatımda,buda bir ilk oldu benim için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?