Gideceğiz tabi ki, acile gitmelil bir durum mu onu bilemedimDoktora gitseniz daha iyi olmaz mı?
Gideceğiz tabi ki, acile gitmelil bir durum mu onu bilemedim
Ömrümüz boyunca binlerce sinek ve böcek yutuyoruz farkında olmadan. Uyurken ağzımızdan burnunuzdan giriyorlar. Yani bir şey olmaz.Of kızlar, konum iğrenç biliyorum
Herşeyi organik doğal olsun diye uğraşırken kendi yaptığım sirke de mayalanması bitikten sonra kullandığımız sirke de sinek oluşmuş
Oğlum da çok sever sirkeyi, biraz istemiş eşim de vermiş, ben sonradan farkettim ki içinde iki tane canlı ve 4 5 tane de ölü sinek vardı, elbet yumurtaları da vardır.
Yani oğlum bunları içti. Düşündükçe midem bulanıyor. Birşey olur mu, ne bileyim yumurtaları falan içinde yaşar mı
Dr a danışalım mı, bilgisi olan birşey söylesin lütfen
Ne sinek ne de larvaları mise asidinin olduğu bir ortamda yaşayamaz. Ille gidecekseniz gidin de gerek yok.Gideceğiz tabi ki, acile gitmelil bir durum mu onu bilemedim
Allah aşkına sirkenin neyini seviyor da istiyor çocuğunuz yahu?
Ayrıca bi bitmedi gitti şu organik beslenme işi...
Tamam mümkün olduğunca doğalını almaya çalış ama herşeyi evde yapmaya çalışmak nedir? Sirkeyi yaptığınız elma/üzüm sanki çok mu doğal? En organik denilen meyve bile bir şekilde kimyasala maruz kalıyor, sudan ya da topraktan...
Hayır zararlı değil, hatta yararlı, 6 aylıktan beri diş fırçasını sirkeye batırıp fırçalıyorum.kaldı ki sirke çocuk midesi için sakıncalı değil mi? bizi bile mahvediyor kaldı ki bu çocuk..
Gayet severek içiyor ilginç ama gerçek. Sadece kendi yaptığımı veriyorum.Cocugunjz sirke mi iciyor?
O nasil oluyor ya?
Neyse bence birsey olmaz ama rahat etmek istiyorsan acile gidin
Bence de dediğiniz gibi en organiği bile maruz kalırken, diğerlerini düşünemiyorum.Allah aşkına sirkenin neyini seviyor da istiyor çocuğunuz yahu?
Ayrıca bi bitmedi gitti şu organik beslenme işi...
Tamam mümkün olduğunca doğalını almaya çalış ama herşeyi evde yapmaya çalışmak nedir? Sirkeyi yaptığınız elma/üzüm sanki çok mu doğal? En organik denilen meyve bile bir şekilde kimyasala maruz kalıyor, sudan ya da topraktan...
Yani asitli içecek içmeyin derler dişler için zararlı diye siz de sirke sürüyorsunuz çocuğun dişlerine arada bir olur karbonat gibi ama sürekli yapmak zararlıdır. Mikrobu kırsın diye sürüyorsanız sürekli diş firçasını değişirmenizde fayda var.Hayır zararlı değil, hatta yararlı, 6 aylıktan beri diş fırçasını sirkeye batırıp fırçalıyorum.
Tabi evde yapılanı için söylüyorum.
Neyse zaten konu da bu değil de, teşekkürler :)
Of kızlar, konum iğrenç biliyorum
Herşeyi organik doğal olsun diye uğraşırken kendi yaptığım sirke de mayalanması bitikten sonra kullandığımız sirke de sinek oluşmuş
Oğlum da çok sever sirkeyi, biraz istemiş eşim de vermiş, ben sonradan farkettim ki içinde iki tane canlı ve 4 5 tane de ölü sinek vardı, elbet yumurtaları da vardır.
Yani oğlum bunları içti. Düşündükçe midem bulanıyor. Birşey olur mu, ne bileyim yumurtaları falan içinde yaşar mı
Dr a danışalım mı, bilgisi olan birşey söylesin lütfen
Teşekkür ederim, kara sinek değildi, küçük meyve sineği gibiydi daha çok.Kara sinek larvaları parazitler gibi değildir insan vücudunda yaşayamaz bildiğim kadarıyla türkiyedeki kara sineklerin de taşıdığı bi virüs vs yok bi şey olmaz merak etmeyin. Ama çocuğun sirke içmesi bana tuhaf geldi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?