Kaç aylık bebeğiniz Allah acil şifa versin
1 bucuk yasnda oglm. Tesekkr ederm
Bilinçli mi yaptırmadınız yoksa günü mu gelmedi aşının? Umarım özellikle çocuklarda bu tür gerekli aşılara karşı olan ebeveynler var herkesin kendi görüşü saygı duyarım ama küçücük bedenlere korunma şart.Umarim kısa sürede tamamen iyileşir oğlunuz.
Bilincli oldu malesf etrafmdaki herkes devlt karsilamiyor o zman onemli degldr fzla dediler bzde vurdurmadk dediler ve kv ile yasiyordm onlarda vurdurma dediler inatla oyle olmadi ama brdaha asla ihmam etmem cok pisman oldm dinlemeseydk kmseyi keske
Benim oğlum 5 aylıkken olmuştu ama bizde aşı yaptırmamıştık. Kolayca atlattık emdiği için. Aşı yaptırdığı halde daha zor atlatanlar oldu tanıdıklarımdan
Evt cok zormus galiba biz orta derece de atlatiyorz gecti gbi de bilemiyorm
geçmiş olsun Allah acil şifalar versin
tam soracaktım aşısı var mıydı diye yazmışsınız
inşallah kolayca atlatırsınız
Insallh cok teskkur ederm
Rabbim şifanızı versin. Korkuma yaptırmıştım ben aşısını. Kontrollerini aksatmayın mutlaka götürün. Ağır bir hastalık çünkü. Vücutta su kaybı çok fazla oluyor
Göz yası varsa korkma dedi bna agzi yaş ise doktorm bunun icn de toz verildi onlardn icirdm su kaybi olmasn ishali kesilsn die kntrole tam ne zman goturmeliym sizce gecti mi die?
geçmiş olsun.
aşı yaptırmama nedeninizi merak ettim.
Kv eviydi ve onlar onlarn sordugu cevre devlt karsilardi byle onemli olsa bizde cocuklara yaptrmadk vs dedilee herks yaptirmayn die die byle oldu malesf kimseyi dinlemeseydm keske
geçmiş olsun. rotavirüs ilk doz aşısını yaptırmıştık ancak 2.dozu oğlumun inek sütü alerjisi olduğu için yapmamıştı dr. şimdi kreşe başladı oğlum ben de korkuyorum vallahi.
Inek sütü alerjisi ile aşının arasndaki baği anlayamadm. Umarm tek doz da fayda eder de yakalanmaz
Rabbim şifa versin .hemen iyileşir inşallah. Bence tekrardan götür kontrole ne olur ne olmaz.merak ettim neden aşı yapılmadı
Kv evi etrafa sirdklari kisiler iste dvlet karsilamiyrsa onemsizdr digerleri karsilio bunu nie karsilamio sorunsali ve dinleyen ben cok pismanim
tam kacinci gbu goturmeliym sizce kontrole
Çok geçmiş olsun. Azalmaya başladığına sevindim.
Çok acı çekmiştir kaç gündür çocuk. Yavrum yazık. Rota virüs ağır geçiyor.
5 gun aç gezmesi de ustune dha cok zorladi oglumu cok korktm bugn dha iyi ama geceleri sabahliyorz resmen kivraniyor yatamiyor neden oldu anlamadm süt ile ama az mktar süt ile nisasta mamasi yapiyordm biberona o mu dha bu hastalktan mi acaba
Rota virüsü sonrası kolay toparlanamıyor malesef. Su kaybı veya elektrolit kaybı olmasına karşın serum alabilirsiniz, çocuğunuzun beslenmesi yetersiz olduğunu düşünüyorsanız tekrar doktora gidin mutlaka. Ertelemeyin. Probiyotik de mutlaka kullanın derim.
Benim kızım 8aylıktı (rota ve dizanteri aynı anda) olduğunda, birkaç ay sonra yine rota virüsü kaptı, bağışıklığı yükselmek bilmedi. İlkinde 3hafta boyunca hastaneye gir çık yaptık. Çok çok çok zordu. Bizim kızımızın süt ürünleri alerjisi olduğu için rota aşısı yaptırmamız riskli oluyormuş, doktorumuz izin vermemişti... Böyle bir engel yoksa parası neyse verip aşıyı yaptırmak en iyisi.
Tekrar bulasiciligi nasl onleniyor peki bilginz var mi? Sut alerjisi nasl etki ediyorms anlayamadm ama bzimki bilncli gbi oldu etraftakiler kv evinde durmamz yaptrmayn demeleri flan iste kimseyi dinlemeseydim keske
size de cok cok gecms olsn cok zor malesf yasayarak ogrendm bni da smdi gecti mi atlattimi cocugunzun
Merhaba benim oğlumda 1 yaşında geçirdi hatta yatış verdişer dedipin gibi yediğini kusuyordu ishal yapıyordu su gibi 4 gün sürekli serum verdiler ishal maması içirmiştim iyi gelmişti 4 günde 2 kilo vermişti zor yani geçmiş olsun kolay kolay iştahı açılmaz bizimkisi iyileştikten 1 hafta sonra anca yerine gelmişti iştahı. Doktor kontrole gel felan demedimi canım biz taburcu olduktan sonra dha gitmedik doktorda çağırmamıştı ama sürekli kustuğu için soydum eksikliğimi ne oluşmuştu tam hatırlamıyorum onun için özel bir ilaç vermişti inşallah çabucak atlatır
Size de cok gecms olsn insallh birdha yasamazsinz
bizim oglan da kilo verdi galiba ama tartmadk evde yktu tarti. Komtrole gelin diyen olmadi malesf size de demediler galiba. Sodyum eksikligini anladiniz mi siz bir belirtisi olmus muydu sizde? Gecti gbi ama geceleri uyuyamiyor yarn goturecegm artk byle dha cok korktm szlerden duydukca