- 14 Mart 2019
- 1.987
- 2.511
- Konu Sahibi minikbebegim9640
Hatırlamıyorum inan oğlan 8 yaşında şimdiSuyu cok cok fazla icirdm zten cok korkuyodm da bu durumdan bugn gidemedm belki aksam kaka yaparsa hemen goturecegm olmadi yarın goturecegm artk kontrolune suan yemesi bi iyi bi kötü
Ya ben sadece kaka dan anlasiliyor saniyordm ve bize bakmadilar bi eksiklk vs hani var mi die benm goturdugmde 5 gun olmustu cok kotuydu. 9 10 gun sürdü ama smdi ise tam gecti mi bilemiyorum hani ama duzelme oldu tuvalette flan cogu syde. Cok zor hemde tek ona gelmesn bna gelsn dedm resmen
Zten smdi karişmiyorlar olan oldu ya nasil olsa sorun yok kimse için. Benm eşim az da olsa beni dinleseydi bnlari yasamayacaktm iste ama onlar 2 3 cocuk buyutms bilir havalarndalar herseyi benm de ilk ben ne anlarm görseli vardi kafalarinda. Olan oldu bndan snra asla da kmseyi dinlemeyecegm artk
Yaa evet yeme icme hrseyi bitiyor bu nasl bi hastaliksa artk. Bzde hersey üst üste olmustu kusmanın ardına ishal vs derken 5 gun aç gezdi bizim oglan da iste. Dediginz gbi hersey duzelio gbi ama burda da yazanlar oldu brsuru korktm tuvaletini yapinca yine de bi goturmeyi dusunuyorm gözümü cok korkuttu bu hastalk brde önümüz kış bagişiklik düşük olursa her hastaligi kapar ona da korkuyorm nrmal grip bile olsa yemeden icmeden kesiliyorlar cnku.
Ilacin adini hatrliyo musunz?
Ama kanser hastaları için kullanılan kusma ilacıymış
Diğer kusma ilaçları işe yaramamıştı onlarıda kusmuştu
O ilacında yarısını vermiştik ondan sonra hiç kusmadı