oğlum ilkokul 3. sınıf öğrencisi . busene taşınma nedeniyle başka bir okula nakil olduk . 1. ve 2. sınıfta hiç sorun yaşamadık oğlumun notları hep 100 dü. şiddet yanlısı dersi bağırarak anlatan, bi öğretmen diyemiyeceğim çünkü o bu şerefli mesleği haketmiyo biRİne denk geldik . geen gün oğlum dersinin birini unuttuğu için önce defterle yüzüne vurmuş, sonra ensesine vurmuş ve çantasını fırlatmış. bunları yazarken inanın ağlıyorum benim oğlum o ne yaparsa yapsın arkadaşlarının yanında yavrumu rencide etmeye hakkı varmı . oğlum ağlamış ders boyu umursamamış. asıl acı olan şey ben bunları oğlumdan değil arkadaşlarından hemde alaycı bi şekilde anlattılar bana . oğlum yavrum gururu incinmiş , dayak yediğini söylemedi bana sakladı. şimdi okula gitmek istemiyo . eski okulunu istiyo ama oraya gönderme imkanım yok. öğretmen diyemiyeceğim bu adamdan şikayeti veliler var konuştum ama onlarda çekiniyo birlik olmuyolar . imkanı olanlar şikayeti olup aldırmış çocuğunu . BANA YARDIM EDİN ARKADAŞLAR , NE YAPABİLİRİM NASIL Bİ YOL İZLİYİM ÖNERİLERİNİZİ BEKLİYORUM . okul müdürüne şikayet ettim ama değişen bişi yok oğlumun notlarına yansımasından korkuyorum . dediklerine göre 100 verdiği yokmuş . ne yapıyım bilemedim.[/QUOT
okul müdürü öğretmenini korur okulun adının duyulmasını istemez olayı kapatır direk bulunduğun yerin milli eğitim müdürlğüne git şikayet et dayak yasak sonrada milli eğitim bakanlığına dilekçe yaz mail atsanda olur ama çok etkili olmayabilir