• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İlköğretim Yorum ve Soruları oğlum öğretmenden dayak yemiş ,arkadaşlar yardım.....

• Konu Sahibi Konu Sahibi knya
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
geçmiş olsun... böyle ögretmenler yüzünden çocuklar okuldan okumaktan nefret ediyorlar yazıklar olsunn diyorum kendini egitimci sanan bu tür insanlara ne yani kücücük savunmasız bir cocuga vurunca kendini güçlümü hisediyor acaba?? iyi bir egitimciysen cocugun küfür etmemesini tükürmemesini ısırmamasını ögreteceksin sen vurursan cocukta vurur

geçmiş olsun... böyle ögretmenler yüzünden çocuklar okuldan okumaktan nefret ediyorlar yazıklar olsunn diyorum kendini egitimci sanan bu tür insanlara ne yani kücücük savunmasız bir cocuga vurunca kendini güçlümü hisediyor acaba?? iyi bir egitimciysen cocugun küfür etmemesini tükürmemesini ısırmamasını ögreteceksin sen vurursan cocukta vurur

allah razı olsun . yanlış anlaşıldı heralde oğlum okulda çok uysaldır küfür , tükürme , ısırma vs... yapmaz, yapmadıda .birine karşılık mecazen kullanmıştım. sadece ödevini 1 tanesini unuttuğu için yaşandı bu olay . artık kime sinirlenip evde ne yaşıyosa ,gelip bütün sinirini bizim çocuklardan çıkartıyo.

Son düzenleme:
allah razı olsun . yanlış anlaşıldı heralde oğlum okulda çok uysaldır küfür , tükürme , ısırma vs... yapmaz, yapmadıda .birine karşılık mecazen kullanmıştım. sadece ödevini 1 tanesini unuttuğu için yaşandı bu olay . artık kime sinirlenip evde ne yaşıyosa ,gelip bütün sinirini bizim çocuklardan çıkartıyo.

yok canım yanlış anlamadım. ben sizin oglunuz için demedim. bir arkadaş yazmış ya cocuk küfür ediyorsa ısırıyarsa dövüyorsa ögretmen napsın diye ona dedim ben

Sonuc ne bilmiyorum ilk mesaja gore yorum yapiyorm. Bir ogretmen olarak diyorum ki cocugunuzu baska okula aldirmayin ve o ogretmenin hakkindan gelin. Cekinecek ne var artik ogretmeni sikayet etmek o kadar zor degil. Bizim okulda bir cocuk ogretmen beni dovdu diye jandarmayi aramis. Cocuk yalan soyluyor olsa da uzun sure ifadesi alindi sorusturma gecirdi ugrasti durdu. 147 ye sikayet etmenizi oneririm.

cocukları ogretmenlerden sogutuyorlar allah bilirya ben hic haz etmem ogretmenlerden cunku ilkokulda bizim sınıf ogretmenimizde agresif birseydi heralde ordan kalma biri bana ogretmen olsana dediginde bile yok kalsın derdim cocukların bilincaltına bu sekilde yerlesiyor iste ilerisi icin..benim cocuguma vurmus olsa ogretmeni bilmem napardım ama o sinirle hicde iyi seyler yapıcagımı sanmam:47:

öğretmenle konuştunuzmu hiç yüzyüze bazen öğrenciler abartabiliyorlar...

oğlum ilkokul 3. sınıf öğrencisi . busene taşınma nedeniyle başka bir okula nakil olduk . 1. ve 2. sınıfta hiç sorun yaşamadık oğlumun notları hep 100 dü. şiddet yanlısı dersi bağırarak anlatan, bi öğretmen diyemiyeceğim çünkü o bu şerefli mesleği haketmiyo biRİne denk geldik . geen gün oğlum dersinin birini unuttuğu için önce defterle yüzüne vurmuş, sonra ensesine vurmuş ve çantasını fırlatmış. bunları yazarken inanın ağlıyorum benim oğlum o ne yaparsa yapsın arkadaşlarının yanında yavrumu rencide etmeye hakkı varmı . oğlum ağlamış ders boyu umursamamış. asıl acı olan şey ben bunları oğlumdan değil arkadaşlarından hemde alaycı bi şekilde anlattılar bana . oğlum yavrum gururu incinmiş , dayak yediğini söylemedi bana sakladı. şimdi okula gitmek istemiyo . eski okulunu istiyo ama oraya gönderme imkanım yok. öğretmen diyemiyeceğim bu adamdan şikayeti veliler var konuştum ama onlarda çekiniyo birlik olmuyolar . imkanı olanlar şikayeti olup aldırmış çocuğunu . BANA YARDIM EDİN ARKADAŞLAR , NE YAPABİLİRİM NASIL Bİ YOL İZLİYİM ÖNERİLERİNİZİ BEKLİYORUM . okul müdürüne şikayet ettim ama değişen bişi yok oğlumun notlarına yansımasından korkuyorum . dediklerine göre 100 verdiği yokmuş . ne yapıyım bilemedim.[/QUOT

okul müdürü öğretmenini korur okulun adının duyulmasını istemez olayı kapatır direk bulunduğun yerin milli eğitim müdürlğüne git şikayet et dayak yasak sonrada milli eğitim bakanlığına dilekçe yaz mail atsanda olur ama çok etkili olmayabilir

biliyormusun aynı şeyi ben de ilkokul 2 de yaşadım öğretmenim matematikten soru sormuştu bende defterime soruyu çözdüm götürdüm yanlış yapmışım öğretmeniim defterimle suratıma vurdu defterim yırtıldı bende defterimi yırttınız babamın parası yok ben nerden defter alıcam dediğimde birde saçımı çekmişti ben anneme söyledim başka sınıfa gitcem bu öğretmeni sevmiyorum diye annem olmaz dedi daha çok çalış dedi iyikide öyle yapmış bende çok hınçlanmıştım derslerime asıldım o yaştaki bir çocuğun hıncı nasıl olur demeyin sorduğu tüm soruları bilirdim dersimi can kulağıyla dinlerdim ve öğretmenim gün geldi bana yeni bir defter aldı ve beni alnımdan öpmüştü ve neyazıkki o şehirden okulumdan ayrıldım ayrılırken öğretmenim ağlamamak için dudaklarını ısırmıştı ve ben onun pişmanlığını görmüştüm inan bana duydum ki sonradan annem gizliden öğretmenime birdaha olmasın benim çocuğuma böyle davranma demiş belkide öğretmenimin davranışlarındaki değişiklik bu da olabilir bilemem
yani sende çocuğunun okulunu değiştirme hatta aynı sınıfta olsun öğretmeni ile yüzleşsin
ne malum gittiği okuldada aynı şey olursa ordan da mı kaydını aldıracaksın ?
çocuğunda güven eksikliği olur oğlun sınıfına gitsin güzelce konuş pes etmesin bence hayat yolunda bu onun ilk sınavı ilerde ne zorluklar görecek üniversitesi var askerliği var oralarıda mı değiştirecek çocuğun hayır
sen bilirsin ama benim fikrim bu
haa öğretmeni daha mı gıcıklaştı çocuğunu yine mi azarladı o zaman işte koz senin elinde olur şikaytte bulunduğunda ben ilkinde önemsemedim ama öğretmeni aynı şeyleri yapıyor die her yere şikayet edebilirsin
hem neden değiştiriyorsun ki ayrı bir sınıf ayrı bir öğretmen ayrı arkadaşlar her öğretmenin ayrı ders anlatışı var çocuk bocalayabilir bu derslerine de yansır iyi düşün bence
ve kesinlikle öğretmeniyle konuş olmuş böyle birşey bir daha tekrarlanmasın deyin

Çok üzüldüm. Çok geçmiş olsun. Tekrarlanırsa şikayet edeceğinizi söyleyin. Ve edin de. Bildiğim kadarıyla ME Müdürlüğü artık bu tip konularda çok hassas. Bir arkadaş yazmıştı sanırım, 147 no'lu tel'i arayabilirsiniz. Okul aile birliği, sınıf anneleri yok mu okulunuzda? Onlar da baskı kurabilir. Ayrıca imkanınız varsa çocuğunuzun bir pedagogla konuşmasını sağlayın. Umarım her şey düzelir.

Back