evet haklısınız bunlar 1. 2. sınıf benim çocuğum nasıl 100 alıyoda , aynı seviyedeki arkadaşı bu adamda 2 alıyo , bunu anlatmak istedim anlamamış olabilirsiniz . evet neyaparsa yapsın benim oğlumu ve diğer çocukları dövmeye hakkı yok . çocuklarımız bize allahın emaneti benim bile ona vurmaya hakkım yokken küfretsede dövemez ısırsada tükürsede o bi eğitimci çözüme dayakla gidilmez, aksine bütün sorunları öğretmen dayakla hal etmeye çalıştığı için bu çocuklarda aynısını yapar ama kime anlatıyorum ,anlamazsınızki çünkü sizin başınıza gelmedi empatide yapamazsınız yazınızdan anlıyorumki bu adamla aynı zihniyettesiniz yazık
her ne sebeple olursa olsun şiddete hayır diyorum
ve şiddetin savunulacak bir yanı yok
gerekli yerlere şikayetinizi bildirin , asla sessiz kalmayın bunu bir eğitimci olarak söylüyorum
maalesef çalıştığım okulda bazı eğitimci arkadaşlarımın öğrencilere şiddetle muamele ettiklerini görüyorumve asla onaylamıyorum inşaallah onlar da yakında bu yaptıklarının cezasını çekerler
canım, ben de 3. sınıfları okutan bir öğretmen olarak eğer olay anlattığınız gibiyse gerçekten önemli .. kesinlikle hakkınızı arayın diye yazacaktım ancak siz zaten imkanlarınız ölçüsünde yapabileceğinizi yapmışsınız zaten... önce olayın doğruluğundan emin olun, çünkü çocuklar bazen olayları çok farklı anlatabiliyorlar maalesef bunun pek çok örneğini de görüyoruz ama yazdıklarınızdan samimi olduğunuz anlaşılıyor... umarım bundan sonrası sizin ve çocuğunuz için güzel olur...
kurtulmanıza çok sevindim canım, daha öğrenim hayatları uzun, umarım mesleğine yakışır öğretmenlere denk düşerler hep:13:
oğlum ilkokul 3. sınıf öğrencisi . busene taşınma nedeniyle başka bir okula nakil olduk . 1. ve 2. sınıfta hiç sorun yaşamadık oğlumun notları hep 100 dü. şiddet yanlısı dersi bağırarak anlatan, bi öğretmen diyemiyeceğim çünkü o bu şerefli mesleği haketmiyo biRİne denk geldik . geen gün oğlum dersinin birini unuttuğu için önce defterle yüzüne vurmuş, sonra ensesine vurmuş ve çantasını fırlatmış. bunları yazarken inanın ağlıyorum benim oğlum o ne yaparsa yapsın arkadaşlarının yanında yavrumu rencide etmeye hakkı varmı . oğlum ağlamış ders boyu umursamamış. asıl acı olan şey ben bunları oğlumdan değil arkadaşlarından hemde alaycı bi şekilde anlattılar bana . oğlum yavrum gururu incinmiş , dayak yediğini söylemedi bana sakladı. şimdi okula gitmek istemiyo . eski okulunu istiyo ama oraya gönderme imkanım yok. öğretmen diyemiyeceğim bu adamdan şikayeti veliler var konuştum ama onlarda çekiniyo birlik olmuyolar . imkanı olanlar şikayeti olup aldırmış çocuğunu . BANA YARDIM EDİN ARKADAŞLAR , NE YAPABİLİRİM NASIL Bİ YOL İZLİYİM ÖNERİLERİNİZİ BEKLİYORUM . okul müdürüne şikayet ettim ama değişen bişi yok oğlumun notlarına yansımasından korkuyorum . dediklerine göre 100 verdiği yokmuş . ne yapıyım bilemedim.
ilkokul 1. 2. sınıfta ne not verilebilir ki başka notlar hep 100 dü diyorsunuz.
dayak ayrı davadır; ama oğlunuz birilerine küfür etse, ısırsa, tükürse... öğretmen bu durumda nasıl davranmalı sizce ?'ne yaparsa yapsın rencide edilmemeli ya oğlunuz 'o yüzden soruyorum.
oğlum ilkokul 3. sınıf öğrencisi . busene taşınma nedeniyle başka bir okula nakil olduk . 1. ve 2. sınıfta hiç sorun yaşamadık oğlumun notları hep 100 dü. şiddet yanlısı dersi bağırarak anlatan, bi öğretmen diyemiyeceğim çünkü o bu şerefli mesleği haketmiyo biRİne denk geldik . geen gün oğlum dersinin birini unuttuğu için önce defterle yüzüne vurmuş, sonra ensesine vurmuş ve çantasını fırlatmış. bunları yazarken inanın ağlıyorum benim oğlum o ne yaparsa yapsın arkadaşlarının yanında yavrumu rencide etmeye hakkı varmı . oğlum ağlamış ders boyu umursamamış. asıl acı olan şey ben bunları oğlumdan değil arkadaşlarından hemde alaycı bi şekilde anlattılar bana . oğlum yavrum gururu incinmiş , dayak yediğini söylemedi bana sakladı. şimdi okula gitmek istemiyo . eski okulunu istiyo ama oraya gönderme imkanım yok. öğretmen diyemiyeceğim bu adamdan şikayeti veliler var konuştum ama onlarda çekiniyo birlik olmuyolar . imkanı olanlar şikayeti olup aldırmış çocuğunu . BANA YARDIM EDİN ARKADAŞLAR , NE YAPABİLİRİM NASIL Bİ YOL İZLİYİM ÖNERİLERİNİZİ BEKLİYORUM . okul müdürüne şikayet ettim ama değişen bişi yok oğlumun notlarına yansımasından korkuyorum . dediklerine göre 100 verdiği yokmuş . ne yapıyım bilemedim.
bir öğretmen olarak okuduğumda dondum resmen...Diyeceğim direkt 147yi arayın soruşturma açılıyor zaten gelip incelesin bakanlığın müfettişleri...oğlum ilkokul 3. sınıf öğrencisi . busene taşınma nedeniyle başka bir okula nakil olduk . 1. ve 2. sınıfta hiç sorun yaşamadık oğlumun notları hep 100 dü. şiddet yanlısı dersi bağırarak anlatan, bi öğretmen diyemiyeceğim çünkü o bu şerefli mesleği haketmiyo biRİne denk geldik . geen gün oğlum dersinin birini unuttuğu için önce defterle yüzüne vurmuş, sonra ensesine vurmuş ve çantasını fırlatmış. bunları yazarken inanın ağlıyorum benim oğlum o ne yaparsa yapsın arkadaşlarının yanında yavrumu rencide etmeye hakkı varmı . oğlum ağlamış ders boyu umursamamış. asıl acı olan şey ben bunları oğlumdan değil arkadaşlarından hemde alaycı bi şekilde anlattılar bana . oğlum yavrum gururu incinmiş , dayak yediğini söylemedi bana sakladı. şimdi okula gitmek istemiyo . eski okulunu istiyo ama oraya gönderme imkanım yok. öğretmen diyemiyeceğim bu adamdan şikayeti veliler var konuştum ama onlarda çekiniyo birlik olmuyolar . imkanı olanlar şikayeti olup aldırmış çocuğunu . BANA YARDIM EDİN ARKADAŞLAR , NE YAPABİLİRİM NASIL Bİ YOL İZLİYİM ÖNERİLERİNİZİ BEKLİYORUM . okul müdürüne şikayet ettim ama değişen bişi yok oğlumun notlarına yansımasından korkuyorum . dediklerine göre 100 verdiği yokmuş . ne yapıyım bilemedim.
ah cnm benım su anda okurken varya yuregım cız ettı sakın evladını o öğretmenın elune bırakma
ben ılkokulda tam 5 sne daayak yedım o lanet öğretmenden o kadar sakın bı cocuk olmama ragmen hergun bınbır turlu bahane okula gıtmememk ıcın ypardım offf benı daha cok döver dıye anneme dıyememzdım cocuk aklı ve ben hıc altını ıslatmayan cocuk ılk okula başladım her gece ışiedım tabı ılkokul bıtene akadar ah o rruh halı öle kötudur kı cocuk ıcın kıyamma ona sakın evladını onun elıne bırakma
öğretmeniyle bu konuyu konuştunuz mu?
bir öğretmen olarak okuduğumda dondum resmen...Diyeceğim direkt 147yi arayın soruşturma açılıyor zaten gelip incelesin bakanlığın müfettişleri...
onunla konuşsaydım dayanamazdım canım ya müdürle konuşurken bile dayanamayıp ağladım rezil oldum . onunla konuşamazdım konuşan arkadaşlar var dediklerine göre bana çocuğumu niye dövdün diye gelmeyin diyomuş. kimseden çekinmeden bağırıyomuş benim iletişim kuracağım biri değil zaten inkar etmemiş çünkü bunu göz göre göre yaptığıda oluyomuş . müdür yardımcı oldu busefer bende affetmicem dedi yani müdüründe haberi var öncesinden sanırım .
en iyisi çocuğunuzu o okuldan almak yada sınıfını değiştirmek başka çaresi yok böyle öğretmenler o kadar çok ki hangi birini şikayet edeceksin...
aldırdım zaten ,aldıramasaydım eğer busene okula göndermemeyi bile göze almıştım . evet böyle öğretmenler çok ama şimdiki öğretmenimiz ve eski öğretmnimiz gibi mesleğinin hakkını veranlerde var . allah onlardan razı olsun bunu dedirmek önemlidir .
Okulunu nasıl değiştirdiniz yada öğretmenini çok merak ettim?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?