çok geçmiş olsun canım, ne yapılır bilmiyorum ama benzer şeyleri okuduğum kadarıyla alo 147 yi arayabilirsin mutlaka ara, ve bimere bildirebilirsin ve mutlaka sınıfını değiştir, aynı öğretmene kesinlikle verme, kesinlikle
öncelikle çocuğunuzun yakındaki başka bir okula kaydını aldırmayı deneyin bence.eğer bunu başarabilirseniz milli eğitim şikayet hattını arayıp,il milli eğitim müdürlüğüne şikayet edin.
şayet çocuğunuzu başka bir okula aldıramayacaksanız şikayet dilekçesi yazmadan önce müdürle konuşmanızı tavsiye ederim.müdürün tavrı öğretmeni koruma eğilimindeyse öğretmen korunacak ve birşey yapamayacaksınız demektir.böyle bir durumda müdüre sınıfınızı değiştirmemeleri durumunda şikayette bulunacağınızı söyleyip tehdit etmekten başka çıkar yolunuz yok gibi gözüküyor.
Kesinlikle çocuğunuzu o öğretmenin sınıfından almalısınız,ilk işiniz bunu ayarlamak olsun.
sağol canım ama geçmiyo . önerilerin için teşekkürler ama bu 147 nekadar yardımcı olurki bana . Sadece kendi çocuğum için değil diğer çocuklar içinde endişeleniyorum velilerle konuştum çocukların hepside dayak yemiş . Canimisiniz dedim niye bişeyler yapmıyosunuz dedim. Korkuyolar sınıfı acaba müdüre söylesem değiştirirmi bilmiyorumki
tahmin edemeyeceğin kadar çok yardımcı olur, yarın mutlaka ara, bu hat zaten bu gibi durumlar için var bimer den de başbakanlığa bildir, bunları yapmadan nolur nolmaz bilemezsin. müdür de öğretmenden yana, yapacağın şey şikayet edebileceğin heryere şikayet etmek, yoksa bu öğretmen sürekli olarak bunu yapmaya devam edecek
tüm öğrencilerini döven bi öğretmen öğretmenlik yapmamalı, cezası neysede katlanmalı
sınıfını değiştirmeden çocuğunu aynı öğretmenin sınıfına gitmeye zorlama derim
geçen sene benzer olay bizim okulda da oldu, valla kadın okul yıkıyodu kıyameti kopardı, çocuğunu başka sınıfa aldırdı, neden susup sineceksin ki, sende kopar kıyamet, onlar utansın senin utancak neyin var
dayak değil, öğretmenden memnun olmama durumunda bile sınıfları değiştiriyor müdür ki, bu gerçekten geçerli bi sebeb
müdür bişey yapmıyorsa daha üst mevkilere gidin şikayet edin bütün bunlar yanına kalmasın o kişinin.
oğlum ilkokul 3. sınıf öğrencisi . busene taşınma nedeniyle başka bir okula nakil olduk . 1. ve 2. sınıfta hiç sorun yaşamadık oğlumun notları hep 100 dü. şiddet yanlısı dersi bağırarak anlatan, bi öğretmen diyemiyeceğim çünkü o bu şerefli mesleği haketmiyo biRİne denk geldik . geen gün oğlum dersinin birini unuttuğu için önce defterle yüzüne vurmuş, sonra ensesine vurmuş ve çantasını fırlatmış. bunları yazarken inanın ağlıyorum benim oğlum o ne yaparsa yapsın arkadaşlarının yanında yavrumu rencide etmeye hakkı varmı . oğlum ağlamış ders boyu umursamamış. asıl acı olan şey ben bunları oğlumdan değil arkadaşlarından hemde alaycı bi şekilde anlattılar bana . oğlum yavrum gururu incinmiş , dayak yediğini söylemedi bana sakladı. şimdi okula gitmek istemiyo . eski okulunu istiyo ama oraya gönderme imkanım yok. öğretmen diyemiyeceğim bu adamdan şikayeti veliler var konuştum ama onlarda çekiniyo birlik olmuyolar . imkanı olanlar şikayeti olup aldırmış çocuğunu . BANA YARDIM EDİN ARKADAŞLAR , NE YAPABİLİRİM NASIL Bİ YOL İZLİYİM ÖNERİLERİNİZİ BEKLİYORUM . okul müdürüne şikayet ettim ama değişen bişi yok oğlumun notlarına yansımasından korkuyorum . dediklerine göre 100 verdiği yokmuş . ne yapıyım bilemedim.
ilkokul 1. 2. sınıfta ne not verilebilir ki başka notlar hep 100 dü diyorsunuz.
dayak ayrı davadır; ama oğlunuz birilerine küfür etse, ısırsa, tükürse... öğretmen bu durumda nasıl davranmalı sizce ?'ne yaparsa yapsın rencide edilmemeli ya oğlunuz 'o yüzden soruyorum.
teşekkürederim canım sizin çocuğunuzun başına gelmez işalllaholay için üzüldüm,çok geçmiş olsun.Ama ortada ciddi bir dayak olayı olmuş olsaydı eminim siz farkederdiniz,size oğlunuz söylememmiş ve arkadaşlarından duymuşsunuz,çocuklar ne yazıkki herşeyi abartırlar,belki öğretmen hafif bir şekilde dokunmuştur,vurmmamıştır bile.Siz neden gidip öğretmene bizzat durumu sormuyosunuz ki,birinci ağızdan duymanız bence daha iyi olur,gerçekten ciddi bir durum varsa o zamn gerekli yerlere şikayet edersiniz.Merak ediyorum siz evde çocuğunuz hiç mi bağırmıyısunuz,kızmıyosunuz,onu rencide etmiyosunuz.bazı davranışların kazandırılmasında illaki bu yollardan birine başvuruyosunuzdur,ki öğretmnenelrde öyle yapıyolar.Çocuğunuz hiççç psikolojisi bozulmadan,el bebek gül bebek yetiştiğinde herkes ona sizin gibi davranmayacak hayattta elbette olumsuzluklarla karşılaşacak o zaman çocuğunuz direk depresyona girer....Evde 1-2 çocuğa saberedemeyen sevgili veliler,lütfen kendinizi sınıfta 30-40 çocuğa sabretmeye çalışan öğretmenlerin yernize koyar mısınzı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?