oğlum ilkokul 3. sınıf öğrencisi . busene taşınma nedeniyle başka bir okula nakil olduk . 1. ve 2. sınıfta hiç sorun yaşamadık oğlumun notları hep 100 dü. şiddet yanlısı dersi bağırarak anlatan, bi öğretmen diyemiyeceğim çünkü o bu şerefli mesleği haketmiyo biRİne denk geldik . geen gün oğlum dersinin birini unuttuğu için önce defterle yüzüne vurmuş, sonra ensesine vurmuş ve çantasını fırlatmış. bunları yazarken inanın ağlıyorum benim oğlum o ne yaparsa yapsın arkadaşlarının yanında yavrumu rencide etmeye hakkı varmı . oğlum ağlamış ders boyu umursamamış. asıl acı olan şey ben bunları oğlumdan değil arkadaşlarından hemde alaycı bi şekilde anlattılar bana . oğlum yavrum gururu incinmiş , dayak yediğini söylemedi bana sakladı. şimdi okula gitmek istemiyo . eski okulunu istiyo ama oraya gönderme imkanım yok. öğretmen diyemiyeceğim bu adamdan şikayeti veliler var konuştum ama onlarda çekiniyo birlik olmuyolar . imkanı olanlar şikayeti olup aldırmış çocuğunu . BANA YARDIM EDİN ARKADAŞLAR , NE YAPABİLİRİM NASIL Bİ YOL İZLİYİM ÖNERİLERİNİZİ BEKLİYORUM . okul müdürüne şikayet ettim ama değişen bişi yok oğlumun notlarına yansımasından korkuyorum . dediklerine göre 100 verdiği yokmuş . ne yapıyım bilemedim.