- 11 Eylül 2023
- 618
- 72
- Konu Sahibi Kleopatra11
17 aylık olacak oğlum kusan bir çocuk asla değil dün akşam mamasını içip uyudu uykudan uyandı 1 saat sonra tekrar uyuturken kusmaya başladı fışkırır tarza baya kustu ama su mamayı kustu galiba sonra biraz uyutmadim uykusu vardı sonra uyudu bu defa kusarak uyandı yaklaşık bı 15 dk sonra tekrar üstünü başını değiştirdim uyudu yine kustu böyle öğürüyor bu defa artık uyutmadim eşimi aradım nobetciydi o gelene kadar bidaha kustu arabada giderken de kustu doktora gittik anlattım herşeyi bı röntgen çekildi acaba bişey mi yuttu diye karnında çok gaz var dedi doktor tuvalete ne zaman çıktı dedi 7 buçukta kakasını yapmıştı gayet normal şekilde sonra orda bı ilaç verdiler 15 dk sonra emzir denildi emzirdim kusmadi rota olabilir mi falan dediler konuştular korktum bidaha bu şekilde kusarsa getirin dediler eve geldik uyudu sabaha kadar sabah uyandık birşey yok emdi etti yarım saat sonra çok az pütürlü kustu bebekken kustugu gibi sonra yumurta falan hasladim çok az yedi zaten kahvalti yaptık ve kahvaltı bittikten 15 dk sonra hepsini çıkarttı sulu şekilde iştahi var götürsem mi doktora acaba yine korkuyorum rota virüsü olur diye Baska bir semptom da yok bizim 8. Aya kadar alerjiniz devam ettiği için rota virüsü aşısı yapılmadı Alerjik bir bebekti