• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Oğlum Kollarimdaaaaaaaa

Tebrikler canım,gözünaydın..Analı babalı büyüsün inşallah..darısı başımıza:))

çok sağolun arkadaşlar darısı sizin başınıza hayırlısıyla harika bi duyguuuuuuuuuuuuuuuu.

oyyyy kızımın dogumu geldi aklıma gözün aydın canım güzel güzel büyütürsün inşallah

üff nisan annelerinden bir fire daha verdik ha . ney bu afacanların acelesi anlamıyomki.yalanım bir an önce bende kurtulsam hayır demiyecem hani kıskandım valla beklemek çok zor artık say say bitmiyor günler.şaka bir yana hayılı olsun canım analı babalı sağlıkla büyütesin bebeğini allaha emanet olun darısı bize kızlar.kızlık ne yanımız kalmışsa bu arada:))

ayyy o fotoğraftaki şirin şey dimi yerim ben onu Allah analı babalı sağlıklı ömürlü büyütsün yavrunu canım.darısı bize....

Allah analı babalı büyütsün şansı bol yolu açık olsun. inşallah ailesine sağlık mutluluk ve bol bereket getirir. Canım biraz doğumunu anlatsana nasıldı çokmu zordu suni sancıyı çekmek nasıl anladın doktora gitmen gerektiğini bende normal doğumu çok istiyorum ve bu günlerde doğum korkum git gide artıyor bizlere biraz detay verirsen ben çok sevinirim.

37.haftamdaki kontrolümde bebeğimin artık beslenmediğini söyledi dr. ve müdahale etmezsek ilerde sıkıntı olabileceğini söyledi ve hastaneye yattım,bol bol nst ya girdim ve ordada kendi ağrılarım çıktı ve 26.03.2008 öğleden sonra dil altından verilen bi hapla benim sancılatım yavaş yavaş gelmeye başladı ikinci dozda kuvvetlendi,sancılar sancılar çoook sancılar ve bu sancılar sonucu suyum patladı kendiliğinden ve hemen doğum odasına aldılar ordada bi mücadele başladı dr.karnımı bastırdı ben ıkındım ve oğlum akıverdi küçücük oğlumu gördüm 2680gr.ve 48 cm boyu o andaki rahatlamayı size tarif edemem sanki yeniden doğdum hemen aldılar oğlumu sildiler giydirdiler ağlama sesi bi yandan ettiğim dualar bi yandan ,oğlumu gösterdiler bana fıldır fıldır bakınıyordu ve götürdüler ama benim işim uzun sürdü 15 i geçik dikişim var sonra işim bitince odama götürdüler ben yorgun oğlum yorgun ama herşeye değer Allah sizleride bi avazda kurtarsın,işte benim doğum hikayem böyle.....

gözünüz aydın.allah analı babalı büyütsün.darısı tüm hamişlerin başına olsun.

Back
X