• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

oğlum kollarımda....

arxixn_

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
arkadaşlar 25 şubat saat 08.43 te oğlumu ATEŞİMİ aldım kollarıma....inanaılmaz bir duygu...Allahım herkese nasip etsin inşallah....sizlerle de paylaşmak istedim....annemdeydim yeni geçtim eve...ilk işim sizlere yazmak oldu....herkes çok iyi baksın kendine....

Tebrikler gözün aydın canım allah analı babalı büyütsün kendine iyi bak

Gözün aydın canım,darısı tüm hamişlere olsun.

Oğluna hayırlı,sağlıklı,mutlu bir ömür diliyorum.Öp yerime .

Gözün aydın canım, Allah analı babalı büyütsün inşallah bebeğinle beraber mutlu bir hayat sizinle olsun

Tebriklerr a.s.
Allah analı babalı büyütsün inşallah
Güzel sağlıklı sevdikleriyle uzun bir ömrü olsun inşallahh

arıncımmmm
1 aydan fazladır haberini bekliyoruz neredeyse
ATEŞ ine kavuştun işte sonunda
allah sağlıkla bir ömür ayırmasın sizi inşallahhhhh
güzel meleğinin resmini de bekliyoruz bitanemmmm...

gözün aydın canım allah analı,babalı ve sağlıklı büyütür inşallah

canım benim gözün aydın... rabbim analı babalı büyütmek nasib etsin... sağlık ve sıhatle.....
bu arada babayıda tebrik ederim..... ne mutlu sana..... rabbim bizlerede nasib eder inşallah...........

ARINCIMMMM CANIMMMM
damadım tosun paşamız geldi demek allah onu sizlere bağışlasın işallahhh
seni çok özledik ikinizin de iyi olduğunu bilmek çok güzel
oğluşun sağlıklı güzel uzun bi ömür geçirsin işallahhh
ikinizi de çoook öpüyoruz kızımla
damadıma ve kendine dikkat et arıncımmm

a.s.:nazar: gözün aydın canım darısı bizim başımıza...

bende şuan 2,5 aylık hamişim Allah olamayanlarada nasip etsin.

inşallah bizde sağlıklı bir şekilde kucağımıza alırız:emir_bebek:

allah anali babali buyutsun sizlere bagislasin ne guzel darisi geride kalan herkesin basina guzel dogumlar insallah

arınıııımmmmmm canım arkadaşım benim demek sonunda oğluşunu aldın kollarına..allah analı babalı büyütsün inşallahhhhh..çok merak ediyodum senii çookk da özlemiştiimmmm..kocaman kocaman öpüyorum oğluşunla seniii ..resimlerini koyda görelim oğluşumuzuuuu...

arıncım benı hatırladın mı canım hanı senınle aynı dönemde hamıle kalmak ıstemıstım ve sen bu arada hamıs olmayı basardın ama ben hala mınık melegımın özlemı içerisindeyım hala hamıs olamadım ve suanda senın bu mesajını görünce acayıp duygulandım senınle aynı zamanda hamıle kalsaydım demek benımde bebegım dunyayaya gelecektı .cok sevındım canım ınan buna .tüm kalbımla sana ve eşine bebişinizle beraber mutlu huzurlu saglıklı uzun bır yasam diliyorum.suanda gözlerim doldu allah melegını bır ömür büyunca yanından ayırmasın

Arincim Ateşinin Hayatin Boyunca Yüreğini Isitmasi Dileğiyle...benim Için Içine Cekerek Bebegini öper Misin Kendine Iyi Bak

tebrikler canım allah analı babalı büyütsün darısı bize inşallah...

Back
X