- 8 Nisan 2017
- 56.749
- 296.774
- Konu Sahibi NasilYarDiyeyim
Bebek küçük olduğu için bebeğe veremezsiniz ama kendin kimyon çayı ve rezene tüket hergun sabah akşam bebeğin karnını zeytinyağı ile ov masaj yapHerkese merhaba sabahın 5i oğlum ağlıyor hala.
Çok istedim çocuk sahibi olmayı hatta biraz ısrar ettim eşime tedavi ile hamile kaldım yaşım daha 27. hamileliğim bulanti ve çatı ağrıları nedeniyle çok kötü geçti. Doğumum erken başladı düşük kilolu oldu. Beni ememedi sütüm de gelmedi. Doğduğunun ertesi günü ağlamaya başladı susmamacasina. Gazi var herhalde dedik emzirmeye çalıştım olmadı. Süt sagip vereyim bir şekilde memeyi tuttururuz dedik olmadı. Sanki öcü vardı o memede asla yaklaşmadi. Sütüm de sağmama rağmen bir çay kaşığını geçmiyor artık. Bıraktım her şeyi. Oğlum ağlamayı bırakmadı. Önce ona yetemiyorum depresyonuna girdim buraya da konu açtım hatta. Şimdi o da geçti başka depresyonlara surukleniyorum.
Oğlum tok, fazla tok, altı temiz, gazi çok ama sürekli çıkarıyoruz çoğu zaman rahat oluyor aslında. Doktor kontrolünden geçiyoruz sağlık problemi yok. Alerjiden suphelenmiyorlar. Ama... Ama oğlum SUSMUYOR! Doğduğundan beri ağlıyor bu çocuk. Bir buçuk ay oldu gecem gündüzüm yok üç defa acile gittik katılarak ağladığı için. Sürekli zıplar pozisyondayiz. Uyanık olduğu her saniye ağlıyor. Uyutuyorum zarrr zorrr 5 dk sonra yine ağlayarak uyanıyor. 7-8 saat uyutmaya çalışıyorum ağlamayı asla bırakmıyor. Sonra yorgun düşüp biraz uyuyor ve yine başlıyor. 12 saat tamamen uyanık ağlıyor belki 5-6 saat uykuda mizildanip ağlıyor. Tekrar bu 12 saat tamamen uyanık ağlıyor. Ne tuvalete gidebildim ne yemek yitebildim. Bırakınca morarana kadar ağlıyor. Çocuğumu sevemedim okşayamadim doğru düzgün. Lütfen birisi bana azalacak geçecek desin. 3-4 ay hep mi böyle olacak? Kendimi aticam su camdan
Boş olduğun vakitlerde ayaklarıyla göbeğini rahatlatacak hareketler yaptır
Verilen damlaların işe yaradığını sanmıyorum ama kimyon cayi bayağı etkili bebeklerde ...