- 25 Temmuz 2013
- 3.822
- 12.044
- 208
Gecer canim korkma.benim de kizim asla yan yatmazdi hep kafasinin ustune duz yatti.e haliyle kafasinin arkasi basik oldu.ay o donem gelen giden kendi annem dahil bu cocugun kafasi ne boyle yazik gunah yamuk kalacak vs diyordu.bir de habire gidip uyuyan cocugumu yan cevirmeye kalkiyorlardi kafa duzelsin diye o da uyaniyordu haliyle.ama ben hiccccccc dert etmedin umursamadim da.kimin kafasi yamuk kalmis allahaskina kalsa da zaten saclardan belli olmaz derdim.wn son millete kizdim agizlarini kapattim bebegime hic karismadim istedigi gibi yatti.simdi kafasi yusyuvarlak:))hic bir problem yokMerhaba. 5.5 aylık oğlum ne yaparsam yapayım yan yatmadı. Aslında başlarda çok sorun etmedim ta ki 2 ay önce kepçe kulak olduğunu fark edinceye kadar. Bandana taktım olmadı, kepçe kulak bandı aldım çıkıp durdu,yan yatış yastığında da sırt üstü dönüyor. Bugün aileme bebeğin videosunu attım, hemen aradılar eee bu çocuğun kulakları kepçe olmuş iyice. Çok sıkıldım allah başka dert vermesin tabi ama dert oldu bana. Önerileriniz var mı, ya da zamanla geçer mi?
Geçmiş olsun. Şimdi memnun olduğunuza çok sevindimKepce kulak estetigi yaptirin.. cunku ilerde psikolojik olarak etkilenebilir.. cocukken yaptirirsaniz daha iyi.. bir gunde hastaneden cikar, bir aya kalmaz duzelir.. benim kulaklarimda asiri derecede kepce kulak yoktu, ama ergenlikte oturup agladigimi bilirim.. okulda bazi insanlar dalga gecerdi benimle, annem babama hep derdim neden yaptirmadiniz ben kucukken diye.. psikolojik olarak cok etkilenmistim.. bizzat kendim yaptirdim bu ameliyati.. tabikide ilk gunler dikislerden bandajlardan dolayi sancili bir surec, benim bandajimi gozume yakin yaptiklarindan dolayi anlimin ortasinda cizgiler olustu, ben kbb uzmanina yaptirmistim.. ama dedigim gibi bir aya kalmiyor sislikler iniyor, kulaklar yerine oturuyor..
çok bi aşırılık y ok ise sıkıntı yapmayın. ileride kendisinin bunu dert edeceğini düşünüyorsanız operasyon yaptırtabilirsiniz . sünneti de aradan çıkarırsınız .Merhaba. 5.5 aylık oğlum ne yaparsam yapayım yan yatmadı. Aslında başlarda çok sorun etmedim ta ki 2 ay önce kepçe kulak olduğunu fark edinceye kadar. Bandana taktım olmadı, kepçe kulak bandı aldım çıkıp durdu,yan yatış yastığında da sırt üstü dönüyor. Bugün aileme bebeğin videosunu attım, hemen aradılar eee bu çocuğun kulakları kepçe olmuş iyice. Çok sıkıldım allah başka dert vermesin tabi ama dert oldu bana. Önerileriniz var mı, ya da zamanla geçer mi?
Elbette ama sürekli sırt üstü yatmaktan arkadaki saçları da döküldü,kafası düzleşecek. Bir an evvel alışsın diye yaptım
Sünneti haftaya yaptırmayı düşünüyoruz rendevuyu aldık. Hayırlısı olsun artık. Tşklerçok bi aşırılık y ok ise sıkıntı yapmayın. ileride kendisinin bunu dert edeceğini düşünüyorsanız operasyon yaptırtabilirsiniz . sünneti de aradan çıkarırsınız .
geniz eti operasyonunda sünneti araya sıkıştırmıştık biz
o zaman eğer çok da belirgin bi kepçelik var ise . doktor ile görüş . iki doktor aynı anda ameliyata giriyor .Sünneti haftaya yaptırmayı düşünüyoruz rendevuyu aldık. Hayırlısı olsun artık. Tşkler
Çok aşırı değil kepçelik. Zaten yatıştan kaynaklı ama dün zorla yan yatırdım bir süre devam edeyim belki düzeliro zaman eğer çok da belirgin bi kepçelik var ise . doktor ile görüş . iki doktor aynı anda ameliyata giriyor .
o zaman dert etme. zamanla düzelebilir bile. aşırı bi şey yok demek ki. sıkıntı yapma annesi.Çok aşırı değil kepçelik. Zaten yatıştan kaynaklı ama dün zorla yan yatırdım bir süre devam edeyim belki düzelir
Merhaba. 5.5 aylık oğlum ne yaparsam yapayım yan yatmadı. Aslında başlarda çok sorun etmedim ta ki 2 ay önce kepçe kulak olduğunu fark edinceye kadar. Bandana taktım olmadı, kepçe kulak bandı aldım çıkıp durdu,yan yatış yastığında da sırt üstü dönüyor. Bugün aileme bebeğin videosunu attım, hemen aradılar eee bu çocuğun kulakları kepçe olmuş iyice. Çok sıkıldım allah başka dert vermesin tabi ama dert oldu bana. Önerileriniz var mı, ya da zamanla geçer mi?
böyle şeylere sıkmayın canınızı lütfenAnlamadım ki ben de. Hatta kepçe kulak bandını onların yanında aldım medikalden. Elimden geleni yaptım olacağı varsa olur dedim. Ama canım sıkıldı tabi
Kendimden utandım şimdi.böyle şeylere sıkmayın canınızı lütfen
anlıyorum hem de çok iyi, istiyorsunuz evladınızdaki herşey mükemmel olsun ama inanın sağlığı yerinde olsun gerisi hiç önemli değil
benim kızım doğuştan işitme engelli, kulakları ilk doğduğu zamanlar küçücüktü şimdi şimdi hafif kepçeleşmeye başladı eşim diyor ki bazen cihaz kullanmaktan kızımın kulakları kepçe olacak ben de diyorum ki keşke senin benim kadar sağlıklı işitseydi de kepçe kulak olsaydı
o yüzden Allahım evladınızla ilgili başka dert vermesin size, hem belki büyüdükçe çok da göze batmaz, hem batarsa da ve çocuğunuz rahatsız olursa estetik yaptırırsınız sıkmayın lütfen canınıza
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?