Amin insallah siz soyleyince baktim zaten %95genetikle alakaliymis sonradan olan bisey deyilmis sizi suclarsa acar okutursunuzÖyle tabi ki dert değil zaten.ama anne olunca ilerde beni suçlar mı neden zorla yan yatırmadın, çaresine bakmadın der mi? Diye vicdan yapıyorum. Allah kimseyi evladı ile terbiye etmesin, acısını göstermesin. Yoksa benim ki gerçekten dert değil
Bugün aileme bebeğin videosunu attım, hemen aradılar eee bu çocuğun kulakları kepçe olmuş iyice.
Sürekli sırt üstü yatmaktan kafasının arka tarafında saçları döküldü :) ne yapacağımı şaşırdım. Hem kafası düzleşecek diye de korkum var. O yüzden zorladım@Efsha haklı. yazık kız yavruna. onun yan yatırılması gereken bir sağlık sorunu yok ki. tamam ana yüregi, ilerde yakışıklı olsun veya kulaklarını kafaya takmasın istiyorsun, biraz dene gene yan yatırmayı ama fazla da ağlatma minnoşu, yazıktır.
İnşallahBenim kızım 17 aylık
6 aylıkken anneannesi kepçe kızım diye severdi
Halası da kepçe diye takılırdı.
Şimdi unuttular gitti çünkü kulakları gayet güzel
Büyüdükçe düzeldi.
Bizim ailelerde de kepçe kulak yok ben de kendim sebep oldum diye üzülüyordum.
İnşallah sizde de öyle olur
Ya onlar da severek ve gülerek söylediler ama anne olunca zoruma gittiO nasil bir tepki ya. Bir de buyuk olacaklar. Oglumun agzinda ayni benim gibi gulerken az kayma var (Berna Lacininki gibi ama o derece degil). Uzuldugum icin falan degil sadece oyle olduguna sasirdigim icin anneme soyledim onun da agzi kayiyor diye annem bana nasil kizdi, eli ayagi saglam akli fikri yerinde daha ne istiyorsun, hem o onun gulusunu ozel yapiyor sen ne anlarsin falan bi dovmedigi kaldi. Cok yanlis konusmuslar.
Elbette ama sürekli sırt üstü yatmaktan arkadaki saçları da döküldü,kafası düzleşecek. Bir an evvel alışsın diye yaptımYa bence bunu vicdan yapın, kepçe kulak bir şekilde düzelir, ameliyat olur, uzun saç kullanır vs. , yüz hatları erkekleştikçe ergenlikten sonra göze batmaz fln ama o yavrunun zorla yan yatırılarak iç Çeke çeke uyuması hiç iyi bir şey değil psikolojisi açısından.
Ya onlar da severek ve gülerek söylediler ama anne olunca zoruma gitti
Ben de ikinci ayından sonra kepçe kulak olmasın diye altıncı ayına kadar uyku zamanları hariç bandana kullandım bebeğime. bandı çıkarır çıkarmaz yine kepçe oldu. yani olacağı varsa yapacak bir şey yok.Ya zaten vicdanım hiç rahat değil. Keşke daha dikkat etseydim diyip durdum bugün.
Benim oğlum yan yatınca kulağı içe bükülüyordu.Ne zaman yatsa o kulak yapışık kalkıyordu. Bandana falan taktım bu sefer de ondan huylanıyordu. Şimdi 3,5 yaşında kulaklar kepçe
Çok tatlı görünüyor ama. Bazen güneş atlasında olduğu zaman kulaklardan ışık giriyor gibi oluyor çok gülüyoruz
Bazen kepçük diye seviyorum.
Erkek kardeşimin kulakları kocaman ve kepçeydi.şimdi çok normal kulakalrı var. Zamanla düzeliyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?