Malesef temmuz yani yaz bebeği olduğu için takmadık
Tşkler. Keşke ben de akıl edebilseydim veya söyleyen olsaydı. Neyse düzelir diye umut ediyorum.Benim oglumda yaz bebegi bende takmak
Istemiyordum ama annem takti hep
Hatta kulaklarini duzelterek takardi
Yamuk olmasin diye.
Bende niye takiyosun sicak diye kiziyordum
Oda kulaklari duzgun olsun diye derdi
Oradan aklima geldi simdi.
Ilerde duzelir bence
Baktin duzelmiyor caresi var sonucta
Hic uzme kendini.
En kotusu sorunu bu olsun.
Eminim cok tatlidir zaten..
:) kötülüğüne söylemezler tedbirini al dediler.El kadar bebise kulaklari kepce diyen bir ailen oldugu icin sana uzuldum. Kepce kulak hallolurda onlari nasil yaparsin bilemem
Tabi ki. İnsan bazen derdinden utanıyor ama konu evlat olunca :)Genetik mi ailede varsa oluyor onun bile çözümü var eli ayağı sağlam ya ona bakın.
Belki biraz azalır büyüyünce. Artık olmadı tıbbi yöne yönelir. TşklerBenim oglum da 21 aylik 5 6 aylikken daha kepceydi. Simdi biraz daha duzeldi. Uzulecek bir sey degil buyudugunde kendi de rahatsiz olursa kucuk bi operasyonla halledilir
Tşkler. Keşke ben de akıl edebilseydim veya söyleyen olsaydı. Neyse düzelir diye umut ediyorum.
Az önce zorla yan yatış yastığına yatırdım. Çok ağladı içim sızladı ama yapacak bişey yokYinede dene sansini bu kis boyunca
Sapka takmaya alistir minnosu
Hala cok kucuk cunku.
Öyle tabi ki dert değil zaten.ama anne olunca ilerde beni suçlar mı neden zorla yan yatırmadın, çaresine bakmadın der mi? Diye vicdan yapıyorum. Allah kimseyi evladı ile terbiye etmesin, acısını göstermesin. Yoksa benim ki gerçekten dert değilDert etme hic kafa yapisi buyudukce goze batmaz oAllah dermansiz dert vermesin kardesim boyle seyleri kafana taktigin zaman engelli cocugu olan aileleri getir aklina yuruyemiyolar konusamiyolar ne kadar zor bizler icin sukur sebebi Allahim yardimcilari olsun sabir versin insallah
Kıyamam kız ben onaAz önce zorla yan yatış yastığına yatırdım. Çok ağladı içim sızladı ama yapacak bişey yok
İç çeke çeke uyuduKıyamam kız ben ona
İç çeke çeke uyudu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?