Teşekkür ederim cevabınız için deneyeceğim.kahve-üzerine limon keser diye biliyorum
bal ve soğuk su karışımı da işe yarar
Doğal yollardan atsın dedi ama çocuğun hali kalmadı.dr neden ilaç vermedi?
Teşekkür ederim cevabınız için deneyeceğim.
dr'unuz ilaç sevmiyor anlaşılan,doğal yolda iyidir ama,ben böyle şeylerde bekleyememDoğal yollardan atsın dedi ama çocuğun hali kalmadı.
Ben de doğallıktan yanayım ama çocuk mahvoldu. Biraz önce eczaneden maflor diye bir şey aldık probiyotik karışımı tarzında bir şeymiş inşallah iyi gelir.dr'unuz ilaç sevmiyor anlaşılan,doğal yolda iyidir ama,ben böyle şeylerde bekleyemem
ishal bu vücutta çok sıvı kaybı oluyor,ve insanı halsizleştiriyor
geçmiş olsun.
Teşekkür ederim kolayı gazlı olduğu için tavsiye etmediler.Gecmis olsun.Kola ile maden suyuda iyi geliyor...
Ben de doğallıktan yanayım ama çocuk mahvoldu. Biraz önce eczaneden maflor diye bir şey aldık probiyotik karışımı tarzında bir şeymiş inşallah iyi gelir.
bana en iyi gelwn şey yoğurt çaydır. 2 kaşık yoğurt ve bir kaşık kuru siyah çayı katıştırın yesin. On numara beş yıldız:-D birde bolca su içsin ve haşlanmış patates yesin.geçmiş olsun çokkkkKızlar oğlum 5 yaşını bitirdi 2 gündür çok şiddetli ishali var. Doktora götürdük ilaç vermedi. Beslenmesinde ne gerekiyorsa yaptım. Patates. yoğurt. muz pirinçli gıdalar vs. ama bir türlü geçmiyor. Bol sıvı da veriyorum ama içim rahat değil kusması yok çok şükür. Sizlerden tavsiye bekliyorum. Özellikle ishal için zararsız şurup tavsiyesi olan var mı? Şimdiden teşekkürler.
Çok teşekkür ederim yoğurdu bol bol yedirmeye çalışıyorum.bana en iyi gelwn şey yoğurt çaydır. 2 kaşık yoğurt ve bir kaşık kuru siyah çayı katıştırın yesin. On numara beş yıldız:-D birde bolca su içsin ve haşlanmış patates yesin.geçmiş olsun çokkkk
Başka bir hastalığı yok anaokulundan kapmış sanırım. Bakalım şimdi maflor verdim inşallah iyi gelir. Siz kızınıza kaç gün veriyorsunuz mafloru. Ayrıca ilginiz için de teşekkür ederim.evet benim kızım ishal olursa dr mutlaka maflor verir
büyüklerde kullanabiliyor
çocuğunuzun hastalığı varmı,yoksa sadece ishalmi oldu
ama mutlaka mikrobik bişiler vardır
bence başka dr'a götürün.
Başka bir hastalığı yok anaokulundan kapmış sanırım. Bakalım şimdi maflor verdim inşallah iyi gelir. Siz kızınıza kaç gün veriyorsunuz mafloru. Ayrıca ilginiz için de teşekkür ederim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?