• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çocuk Hastalıkları Oğlum ishal oldu!

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

BubleGum

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Mart 2008
199
0
96
İstanbul
Temuzda kayınvalidemlere şehirdışına gitmiştik. meğer orada da ishal salgını varmış. Ama hiç haberim olmadı dönene kadar. geldik 1 hafta sonra oğlum ishal oldu. belki de istanbulda oldu burada da varmış sanırım. neyse 4.gün doktora götürdüm geçmeyince doktor normal dedi devam ederse kaka tahlii yaptır dedi. 10 gün oldu geçmeyince tahlil. virüse bağlıymış. 2. tahlilde de lökosit miktarı yüksek çıkınca antibiyotik verdi en sonunda doktor. şu anda düzelmeye başladı. süt verince yağlı verince hemen bozuyordu oğlumun bağırsaklarını. çok zormuş ishal, hiçbirşey yemedi. su muhallebisi yaptım hep. çocuğu ishal olanlar var mı arkadaşlar siz neler yaptınız?

pirinçte kabız yapan bir yiyecek
mama yiyorsa
pirinç haşla ı suyla yap mamsını hem besler hem ishaline ii gelir

patates püresi yedir
dr birde yayla çorbası yedir dedibana

bizde 3 gündür var inşallah iyileşir tüm bebekler biran önce salgın var çoğu çocuk hasta

canım bizdede vardı isal. ama tahliller temiz çıkıyordu. tahlilin temiz çıkması ishalimizi durdurmadı ama:(( ben patatesli pirinçli püre yapı verdim. meyva saatinde şeftali ve muzu karıştırdım. ve yoğurt bunların sayesinde ishali durdu kızımın. afadersin gaz çıkarsa altına ediyrdu. ve çoook ama çok dikkat et ishalin arkası ne kadar temiz tutarsan tut pişiktir. o yüzden her altını aldığında buğday nişastasını pudra gibi dök canım. böylşece pişiği engeller yada aza indirgersin.. inşallah tez zamanda yavrun iyileşir canım.

Back