• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çocuk Hastalıkları Oğlum için yardımcı olun lütfen 😔😓

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği
lutfen bana ulasirmisinix yeni dogum yaptim oglum bu durumda konusmaya ihtiyacim var
Tel numaranızı yazarsanız özelden Anal atrezinin derneğinin açtığı whatsap grubu var oraya ekletirim sizi tüm aileler sorunlarını tecrübelerini paylaşıyor iyi olur sizin için.

acikcasi orayi facebook gruplarini okudum ama iyice psikolojim bozuldu . duzelen iyilesen hastaligi atlatan kisilerle konusmaya ihtiyacim var fakat orada bana cok agir gelen durumlar var kaldiramiyorum
Tel numaranızı yazarsanız özelden Anal atrezinin derneğinin açtığı whatsap grubu var oraya ekletirim sizi tüm aileler sorunlarını tecrübelerini paylaşıyor iyi olur sizin için.
booktan okudum

Herkese merhaba.Lütfen konumu taşımayın çok çaresizim.5 yaşında oğlum var anal atrezi(kapalı makat) ile doğdu gergin omurilik hastası, spina bifida hastalığı var.Mesanesinde sorun var.4 kere ameliyat oldu.Takipleri var.5 yaşında fakat 15 kilo 103 cm.Endokrin ve gastro takibi var. Bağırsaklarından olduğu ameliyatlar nedeniyle kronik kabızlık çekiyoruz.Lavman, ilaç ve kayısı ile idare ediyoruz. Kemik yaşı bile 2.5 yaş çıktı.Çok küçük ve çok zayıf boyu da kısa. Kilo aldırıcı mamalardan çok kullandık.Çok yemek seçiyor ve azıcık yiyip kalkıyor naptıysam değişmiyor saatlerce yemek vermesem açım demiyor.Değerlerine bakıldı kan ilacı, vitamin, balık yağı, keçiboynuzu özü vs.neler kullanmadım ki hâlâ da kullanıyoruz. Her gören ne kadar küçük çok zayıf deyip duruyor. Nasıl kilo alır benim oğlum ne iştahını açar yardımcı olur musunuz?
cnm benim kızın hic bi rahatsızlığı yok sukur ama 4 yaş 3 aylik boyu 100 cnm,kilo 13.5 yani kilo ve boyu seninkinin cok da kotu degil gorumcemin oğlu da 5 yasina mart da girecek o da 15 kilo ,onemli olan sagligi cnm ,kilo boy hallolur en azindan ona takılma ,gecmis olsun bi an once sağlığına kavuşsun yavrugun ins.

acikcasi orayi facebook gruplarini okudum ama iyice psikolojim bozuldu . duzelen iyilesen hastaligi atlatan kisilerle konusmaya ihtiyacim var fakat orada bana cok agir gelen durumlar var kaldiramiyorum

booktan okudum

Kabullenin hastalığı düzelen iyileşen çok az bizim bir de omurilik ve mesanede sorun var ameliyat oldu omurilikten bu hastalıklarla ömir boyu mücadele edeceğiz kimine imtihan kiminle ceza benim gibi Allah bundan kötü etmesin oğlum kakasını kaçırmaları oluyor gece çişini tutamıyor ama bizden kötü olanları var buna şükür grip değil ki geçsin dedi Dr un biri bize kabullenin bununla yaşamaya alışın durumunuzu en kolay ve en iyi olacak hale getirmek için yoksa daha zor olur dedi.Kanser olanlar var lösemi olan var yatalak olan ne çok hasta olan var hastanelere gidince görüyoruz Allah bu günümüzü aratmasın inşallah biz de geçtik aynı süreçlerden aynı yollardan sabır ve dua yapacak bişey yok kendimizden iyileri görürsek isyan ederiz kendimizden kötüleri görüp şükredelim halimize Allah'tan geldi yapacak bişey yok kabullenmekte başka tedavilerini aksatmayın yeter Allah yâr ve yardımcımız olsun inşallah.

Kabullenin hastalığı düzelen iyileşen çok az bizim bir de omurilik ve mesanede sorun var ameliyat oldu omurilikten bu hastalıklarla ömir boyu mücadele edeceğiz kimine imtihan kiminle ceza benim gibi Allah bundan kötü etmesin oğlum kakasını kaçırmaları oluyor gece çişini tutamıyor ama bizden kötü olanları var buna şükür grip değil ki geçsin dedi Dr un biri bize kabullenin bununla yaşamaya alışın durumunuzu en kolay ve en iyi olacak hale getirmek için yoksa daha zor olur dedi.Kanser olanlar var lösemi olan var yatalak olan ne çok hasta olan var hastanelere gidince görüyoruz Allah bu günümüzü aratmasın inşallah biz de geçtik aynı süreçlerden aynı yollardan sabır ve dua yapacak bişey yok kendimizden iyileri görürsek isyan ederiz kendimizden kötüleri görüp şükredelim halimize Allah'tan geldi yapacak bişey yok kabullenmekte başka tedavilerini aksatmayın yeter Allah yâr ve yardımcımız olsun inşallah.
size ozelden yazdim bakarmisiniz acaba

Selam, cok gecmis olsun, benim kizimda endokronoloji takibinde ama kilo fazlasindan ötürü. Biz bu hale nasil geldik onu anlatayim belki size faydasi olur, yogurt yerine süt, sebze yerine immune 44 vs vitamin şuruplari, balik yerine balik yaglari, yemedi diye sebzeyi piavla makarnayla karistir, peyniri yesin diye üstüne receli dök, gerci iştahsiz olan çocuk gene yemiyo bizimki karbonhidrat bagimlisi oldu, ama vitamin suruplarinin ve balik yaginin istah arttirdigina inaniyorum ben, keske yardim edebilsem size, ama Allah sabir saglik versin demekten baska da bisey gelmiyo elden.

Herkese merhaba.Lütfen konumu taşımayın çok çaresizim.5 yaşında oğlum var anal atrezi(kapalı makat) ile doğdu gergin omurilik hastası, spina bifida hastalığı var.Mesanesinde sorun var.4 kere ameliyat oldu.Takipleri var.5 yaşında fakat 15 kilo 103 cm.Endokrin ve gastro takibi var. Bağırsaklarından olduğu ameliyatlar nedeniyle kronik kabızlık çekiyoruz.Lavman, ilaç ve kayısı ile idare ediyoruz. Kemik yaşı bile 2.5 yaş çıktı.Çok küçük ve çok zayıf boyu da kısa. Kilo aldırıcı mamalardan çok kullandık.Çok yemek seçiyor ve azıcık yiyip kalkıyor naptıysam değişmiyor saatlerce yemek vermesem açım demiyor.Değerlerine bakıldı kan ilacı, vitamin, balık yağı, keçiboynuzu özü vs.neler kullanmadım ki hâlâ da kullanıyoruz. Her gören ne kadar küçük çok zayıf deyip duruyor. Nasıl kilo alır benim oğlum ne iştahını açar yardımcı olur musunuz?

Güncelleme:Büyüme hormonu eksik salgılandığı için hormon tedavisine başladık hayırlısı Rabbimden inşallah faydası olur.
Allah yardımcınız olsun çok zor şeyler yaşamışsınız. Evet bazen gelişimi kilosu bize çok büyük eksiklik gelıyor hele de şu insanlar aaa bu kaç yaşında e sen buna şunu şunu yedir küçük kalmış dediği zaman sanki dünya başımıza yıkılıyor. Bakın benim oğlumun sağlık olarak çok şükür ki hiç problemi yok ama 1 hafta sonra 4 yaşında olacak hala 13 kg ki sizin saydığınız şeyleri asla ağzına sürmez. Hani sizinki hastalık vs sebepli ama bunu üzülmeyin diye söylwdim. Bana da çok diyen oluyor ben de benim kardeşlerimde çok zayıf onlara çekmiş yapısı böyle diyip geçiyorum. Siz de minyon tipli diyebilirsiniz. Allah şifa versin canları sağ olsun da kilo alınabilşr birşey.

Back