- 16 Haziran 2013
- 1.098
- 852
- 123
- Konu Sahibi Papatya Kokulu Hayaller
Allah yardımcımız olsun inşallahSeni eski konularından hatirladim çok geçmiş olsun canım.. inşallah biran önce sağlığına kavuşur.. allah yüzüne baksın inşallah.. benim kızımda 2.5 yasinda ve şu an 10 kilo.. 10 12 kilo arası gidip geliyor.. bende fazla yediremiyorum.. bizde de sizin gibi ama farkli rahatsizligi var.. bizde de makat vajinaya yakin.. yanı makat olması geren yerden biraz daha önde doğuştan.. doktor önce ameliyat dedi fakat sonra vazgeçti.. ameliyatı genelde kaçırma yada kaslar işini iyi yapamadiginda yapılıyor.. doktor bize şimdilik kasları iyi çalışıyor dedi makat deliginin etrafindaki tutmamızı sağlayan kaçırmayı önleyen kaslar.. bu yüzden erteledi ameliyatı çünkü ameliyat başka hastalıklara da sebep olabiliyor o yüzden gerekli durumlarsa yapıyorlar başka çare olmadığında.. Bize doktor bezi bıraktığında kaçırma problemi olursa tekrar gel ameliyatı o günkü duruma gore düşünürüz bağırsak eğitimi verirsin kaçırma olursa.. bizim şu an en büyük korkumuz yakınlıktan dolayı enfeksiyon riski ki ilerisi böbreklere kadar zarar verebilir inşallah başımıza gelmez..