Çocuk Hastalıkları Oğlum için yardımcı olun lütfen 😔😓

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği
Allah yardımcımız olsun inşallah

Diyetisyene de gittik sağ olun başka doktora da gitsek iyi olacak dediğiniz gibi.

Sağolun desteğiniz için

Nutrigen üzüm şurubunun tadı nasıl. Severek içti mi kızınız

Cok gecmis olsun..nacizane tavsiyem karbonhidrati yuksek besinler cabuk aciktirir..saglikli mi degilmi diye titizlenmeden ne yiyorsa onu verin..Bunun yanisira sütlac gibi pirincli gidalar hem kilo yapiyor hem de cabuk aciktiriyor.Gerekirse abur cubur da verin yeterki yesin bizim dr umuz oyle diyordu benimki de cok istahsizdi hala da oyle.Bir de bizim kullandigimiz bir sebze tableti vardi dr umuz onerdi yemek yemese bile tum vitaminleri ondan aliyor diye kullandirtti 2 yil kullandik boyumuz da uzadi cok sükür.Dilerseniz ozelden yazayim adini dr unuza sorarsiniz

Madem az yiyor az ama öz yemesini sağlayacaksınız. Kabız olmaması için bol sebzeli haşlama, çerez, kıymalı sebze yemekleri bunlar geldi aklıma. Allah yardımcınız olsun oldukça zor.

Çok sıkıntılı durumları olmuş.
Bu kadar kilo iyi bile.
Benim ki 5.5 yaşında olmasına rağmen 15 kilo.
Ağzının tadına göre cogunluk besleyin.
Vardır illaki sevdiği şeyler.
Anaokuluna gidince de ilk yıl bu kadar çok hasta olması çok normal.
Benimki bu sene yılın yarisi gitmedi desem abartmis olmam.
İlk yıl onun da.
Sıkmayın canınızı. Ana saglik problemleri iyi olur inşaallah da grip vs. onlari her çocuk yasiyor zaten.
Rabbim şifalar versin.

Bir de yediklerine hakiki zeytinyağı katın.
Bağırsaklara çok iyi gelir.

Özelde yazın lütfen teşekkür şimdiden

Geçmiş olsun çok zor bir durum anlıyorum sizi. Bu konuda diyetisyen yardımı alsanız o size yüksek kalorili hemde bağırsaklarına iyi gelecek bir liste verir.Birde büyük çocuk ve yetişkinler için mamalar var diyetisyeniniz bu konuda da yardımcı olabilir size.

Oncellikle cok gecmis olsun.. Benim oglumda yemek yemiyrdu istahi yoktu ama bi ot war yavsan otu diyorlar onu kaynatip bir su bardagi banyo suyuna katip banyo yaptirdim bir iki yudumda kaynattigim sudan normal suya katip icirdim iatahi acildi kilo aldi smdi cok iyi yiyor deneyin isterseniz bir

Deneyeceğim sağolun

Madem az yiyor az ama öz yemesini sağlayacaksınız. Kabız olmaması için bol sebzeli haşlama, çerez, kıymalı sebze yemekleri bunlar geldi aklıma. Allah yardımcınız olsun oldukça zor.
Geçmiş olsun,acil şifalar dilerim.
İştahını muhtemelen kabızlık etkiliyordur,probiyotik vermeyi denediniz mi?
Her gün aynı saatte içirirseniz kabızlık toparlayabilir belki.
Tavsiyelerinizi deneyeceğim sağolun Şifa olsun inşallah teşekkür ederim.

Sadece geçmiş olsun demek istedim, allah yardımcınız olsun.
Amin inşallah sağolun
sizin konunuzu ne zaman okusam icim sizliyor o yavru icin. siz de o da cok zorlanmissinizdir.aklima geldikce dua edecegim onun icin. insallah istahi da acilir toparlar.
Ben tükendim artık oğlum hasta, kardeşlerimde farklı hastalıklar başladı annem de rahatsızlandı bi annem iyidi o daha kötü şuanda ve ben de rahatsızlıklar başladı yaşadığım üzüntülerden dolayı dualarınızda unutmayın
Rabbim sifa versin yawrunuza ve tum yawrulara
Amin inşallah teşekkür ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…