Oglum icin tedirginim..

Arkasından görünmeden yaklaşın kulağının arkasında ses çıkartın legoları birbirine vurmak gibi sese tepki vermiyosa sıkıntılı bir durum kuzenimin otizmini ben o şekilde keşfetmiştim aynı yaşta kızlarımız vardı benim kızımın verdiği tepkileri vermiyordu annesini uyardım işine geleni duyuyor demişti önemsemedi 4yaşına gelince anlayabildi şu anda11 yaşında hala tedavi görüyor

Baska bir odaya tek basina gidip dolaplari karistirdiginda arkasinda ne yapiyorsun sen orda, birak onlari diye seslendigimde hemen donup bakiyor dolabi kapatip elindekini birakip kaciyor.
Kuzeninizin cocuguna cok uzuldum. İnsallah duzelir diyecem ama anladigim kadariyla bu sendromun bir tedavisi de yokmus, sadece etkileri azaltilabiliyormus. Tez zamanda bir caresi bulunur insallah.

Benim tahminim şu çocuğunuz gayet normal ancak dil gelişimi için babaanne çok konuşmamış ona baktığı süreçte. Siz de çalışıyorsunuz haliyle. Bence sürekli konuşarak tv ve tabletten uzak tutarak dil gelişiminde baya ilerleme kaydedersiniz.

Doktor hanim da aynisini soyledi. Bakalim, hayirlisi. 2 gundur tv tablet kapali.

merhabalar uzun zaman olmuş ama umarım görür ve cevaplarsınız. Çocuğunuz benimkine çok benziyor şu an ne durumdasınız acaba hangi eğitimleri alıp hangi doktora götürdünüz cevap verirseniz çok sevinirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…