• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Kıyafetleri, Bebek Eşyaları Oglum için oda.. biraz kafam karisti

Çoğu şeyi kendi el emeğim odasında o kadar hevesle yaptım ki Allah herkesin gönlüne göre versin onlar için herşey fiyatlarıda uyguna getirdik 3-4 aylık araştırmalar sonucunda sormak istediğiniz bşy olursa yardımcı olurum

Peki daha küçükken montessori yatakta yatabilir mi (mesela 6 aylık)? Mobilya beşik yerine bu tip bir yatak almak istiyorum. Yani bizim odamıza ufak bir beşik alıp, kendi odasına geçtiğinde yatakta yatar diye düşündüm ama bunlar düşünceden ibaret kalır diye de korkuyorum :) ama montesorri yataklar çok alçak, üşür diye eşim pek sıcak bakmıyor.
Size cevap yazildi mi bilmiyorum ama ben sizin düsündügünüz gibi yaptim. Bir tane anne yani kücük besik aldim ve odasina da ikea busunge yataklardan aldim. Korumalik bile kullanmamiza gerek kalmadi cünkü hic düsmedi bebegim ici biraz yuvali gibi.
Bebegim 5 aya kadar yatak odamizda kücük besiginde yatti gündüzleri odasinda yataginda daha sonra besigine sigmaz olunca tamamen odasina gecirdik.
Besigimiz;
index.jpg
Odasindaki yatagi;
index5.jpg

Cevap yazdığınız için çok teşekkür ama 5 aylıklen bebeğimi kaybettim ve ölü doğum yaptım.

Beşiniz ve yatağınız çok tatlı. Allah iyi günler de sağlıkla kullanmayı nasip etsin inşallah .

Back