- 14 Mart 2011
- 1.036
- 787
- 123
- Konu Sahibi nadirensevda
-
Haklılar, ama maddi durum müsaitse her sene yatak alınır.Ben ekteki yatağı çok beğendim mesela. Ama dedigim gibi esim ve çoğu kişi 5 yaşına kadar ancak yatar. Sobra yeni yatak almak zorunda kalırsın. IKEA çilek gibi yerlerden al baskıları arttı
Boyut olarak aynı değilmi bence büyüyüncede kullanabilir bende çok beğendimBen ekteki yatağı çok beğendim mesela. Ama dedigim gibi esim ve çoğu kişi 5 yaşına kadar ancak yatar. Sobra yeni yatak almak zorunda kalırsın. IKEA çilek gibi yerlerden al baskıları arttı
Haklılar, ama maddi durum müsaitse her sene yatak alınır.
Bu beşik büyük hali.
Nedir bu tarz, ben hiç bilmiyorum
Kazanımı ne?
Ben cok begendim ve buyuguncede yatar kucuk degil.ben bile yatarimBen ekteki yatağı çok beğendim mesela. Ama dedigim gibi esim ve çoğu kişi 5 yaşına kadar ancak yatar. Sobra yeni yatak almak zorunda kalırsın. IKEA çilek gibi yerlerden al baskıları arttı
Ben cok begendim ve buyuguncede yatar kucuk degil.ben bile yatarim
+1Boyut olarak aynı değilmi bence büyüyüncede kullanabilir bende çok beğendim
Ya zaten 3-4 sene yatmis olacak. Sonra da bir tane daha genc eriskin yatagi alirsiniz, ayri eve gidene kadar yatar. Ömrü hayatinda 2 yatak almak cok da sokaga para atmak degil bence. Bu mantikla ne beşik, ne oyuncak, ne park yatak ne de baska bir sey alinir cocuga. Maddi durumunuz kotu değilse bence de boyle alin. Düşebiliyorlar çünkü ranzalardan. Bir de bu yer yatagina alisinca uykuları gelince gidip kendileri yatıyorlar filan. Bence de bayagi mantikli bir sistem.
Bizimki işte böyle oldu. Hem de 700 liraya aldık, sonradan boyadık sadece.İkea’nın KURA serisini aldık biz. Şu anda yer yatağı olarak kullanıyor. Büyüyünce ters çevirip ranza yapıcaz. Alt kat oyun alanı olacak. Beyaza boyadık çok güzel oldu. Tavsiye ederim.
İkea’nın KURA serisini aldık biz. Şu anda yer yatağı olarak kullanıyor. Büyüyünce ters çevirip ranza yapıcaz. Alt kat oyun alanı olacak. Beyaza boyadık çok güzel oldu. Tavsiye ederim.
Şöyle ki yatak besik aldik sıfır hiç kullanmadik. Böyle bir yatak da alınır ama esim en azından 7 8 yıl bari yatsın. Hem biliyorum ki sen sadece yatağı değiştirmez komple odayı yenilersin diyor. Bir de beğendiğim bu yatak 2500 lira. Ben çocuğum kendi başına dolabindan giysisi alsın kendi yatağına gidip yatsın istiyorum.
Sonuçta eşimin kendinc mantıklı istekleri ile çocuk için istediğim şeyleri birleştiremedim
Ben şimdi bu paylaştığınız yatagi buldum, yatak ölçüsü 190 cm diyor. E 190 cm de obur boyu yatar cocuksadece yasi büyüdükçe tarzını begenmedigi icin degistirmek isteyecektir. Erkek çocuksa 7 8 yasina kadar rahat yatar. Kiz cocuksa ergenlige kadar kullanir bence bu yatagi.
Doğum yapacağım dönem baskılarıma, inadıma, tüm bilgimi paylaşmama rağmen bu yatağı aldıramadım. Çevredeki herkes vik vik konuştu böyle, eşimde onlara uydu. Şimdi her yerde beni dinlemediği için çok pişman olduğunu anlatr.
6 yaşla falan alakası yok. Ben hala yerde yatmaya bayılırım. Çocuk istediği kadar yatar. Dolabı büyük alın, başka ekstra komidin falan almayın.
Küçük bi kütüphane ve masa da yeterli. Odayı doldurmayın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?