- 4 Kasım 2019
- 1.549
- 1.060
- 133
- 29
- Konu Sahibi Hayalperestttttttt
Merhabalar doğru yere mi konu açtım bilmiyorum ama 22 nisanda işbaşı yapmam gerekiyordu oğlumda 30 nisanda bir yaşına girecek annem bakmak için baştan beri hiç oralı olmadı düşünün oğlum gördüğünde yabancı gibi davranıyor korkuyor kayınvalidem sürekli hastalığını dile getirdi kendi evinde bakmak istedi mesafe uzak değil ama ben oğlumu hergün nasıl kaldırıp götüreceğim ve oğlum sürekli uyanan uyku düzeni olmayan bir bebek birazda huysuz ben halimden memnunum hani bunu belirtiyorum uykusuz olduğunda ağlar falan falan kayınvalidem görümceme nasıl bakıcam bilmem ne falan demiş bir ara hasta oldu 2 hafta hep yattı eşime dedim annen hep hasta nasıl olacak bu iş hallederiz ben gitmem işe bilmem ne dedim ben istemiyorum çalışmak çıkıcam tamam dedi zorlanırız ama sen bilirsin dedi bugünde arayıp söyledim müdüre zaten çalıştığım yerden memnun değildim çünkü kadına insana önem vermiyorlar özellikle kadınlara kendileri çıksın istiyorlar sürekli izin aldıkları için… uzun lafın kısası hayırlısı diyerek bitirdim ama aklımda sorular iyimi yaptım var mıydı benim gibi olan uzun oldu hakkınızı helal edin