- 7 Mayıs 2012
- 7.187
- 8.202
- Konu Sahibi Sade frappe
Atlas
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Pars veya AteşMerhaba Hanımlar, kısmetse yakında doğacak olan oğlum için isim konusunda henüz bir karara varamadım. Isimlerin kulağa hoş gelmesi dışında taşıdıkları enerjinin de önemli olduğunu düşünenlerdenim. Daha önceden benzer bir konuyu kızım için açtığım ve karar vermeme faydası olan yorumlar yapıldığı için yine burdan fikir danışmak istedim.
Pars, Ateş ve Atlas isim listemde olan üç isim. Siz olsanız bu üç isimden (çift isim düşünmüyorum) hangisini tercih ederdiniz? Eğer çevrenizde bu isimlere sahip tanıdıklarınız varsa bu kişilerin karakter özellikleri hakkında yorum yaparsanız çok sevinirim. Ayrıca isim numorolojisi ile ilgilenen arkadaşlar varsa onlardan da yardım rica ediyorum.
AtlasMerhaba Hanımlar, kısmetse yakında doğacak olan oğlum için isim konusunda henüz bir karara varamadım. Isimlerin kulağa hoş gelmesi dışında taşıdıkları enerjinin de önemli olduğunu düşünenlerdenim. Daha önceden benzer bir konuyu kızım için açtığım ve karar vermeme faydası olan yorumlar yapıldığı için yine burdan fikir danışmak istedim.
Pars, Ateş ve Atlas isim listemde olan üç isim. Siz olsanız bu üç isimden (çift isim düşünmüyorum) hangisini tercih ederdiniz? Eğer çevrenizde bu isimlere sahip tanıdıklarınız varsa bu kişilerin karakter özellikleri hakkında yorum yaparsanız çok sevinirim. Ayrıca isim numorolojisi ile ilgilenen arkadaşlar varsa onlardan da yardım rica ediyorum.
Ben de beğeniyorum ama insan çevresindeki insanların görüşlerinden etkileniyor maalesef. Kızımda kimseye (çevremdekilere) fikir danışmadan direkt koymuştum, oğlumda da öyle yapmalıyım sanırım.Toros ismi çok güzel
Kızlar Toros nasıl peki? Bn bu ismi ilk duyduğumda çok hoşuma gitmişti ama yakın çevremden olumsuz dönüşler aldım çok mu alay konusu olur?
Okyanus. Çok orijinal bir ismi varmış, daha öncesinde hiç duymamıştım. Oğlunuzun ismini ilk duyanlardan nasıl tepkiler almıstınız peki?Benim 2 oğlum var biri atlas biri okyanus . Atlas 5 yaşında ve uslu bir çocuk ama çok hareketli okyanus 3 yaşında ve ismi gibi maşallah yerinde durmuyor içlerinden en güzeli bence de atlas , oğlumun adı diye değil ama diğerlerini pek bilemedim pars artık insan ismi için pek kullanılmıyor ateşi de ben sevemedim
Isim önerilerine açığım bu aradaAtlas dışındaki hiçbir fikrinizi beğenemedim.
Isim önerilerine açığım bu arada
Şimdiye kadar duyupta şaşırmayan kimse olmadı sanırım ama herkes çok havalı buluyor ben de çok seviyorum ilerde genç bir erkek olarak düşününce okyanus ismi kulağıma hoş geliyor hiç kötü anlamda “hmm değişik” vs gibi yorumlar almadımOkyanus. Çok orijinal bir ismi varmış, daha öncesinde hiç duymamıştım. Oğlunuzun ismini ilk duyanlardan nasıl tepkiler almıstınız peki?