- 26 Şubat 2019
- 4.636
- 6.753
- Konu Sahibi Sade frappe
Merhaba Hanımlar, kısmetse yakında doğacak olan oğlum için isim konusunda henüz bir karara varamadım. Isimlerin kulağa hoş gelmesi dışında taşıdıkları enerjinin de önemli olduğunu düşünenlerdenim. Daha önceden benzer bir konuyu kızım için açtığım ve karar vermeme faydası olan yorumlar yapıldığı için yine burdan fikir danışmak istedim.
Pars, Ateş ve Atlas isim listemde olan üç isim. Siz olsanız bu üç isimden (çift isim düşünmüyorum) hangisini tercih ederdiniz? Eğer çevrenizde bu isimlere sahip tanıdıklarınız varsa bu kişilerin karakter özellikleri hakkında yorum yaparsanız çok sevinirim. Ayrıca isim numorolojisi ile ilgilenen arkadaşlar varsa onlardan da yardım rica ediyorum.
Pars, Ateş ve Atlas isim listemde olan üç isim. Siz olsanız bu üç isimden (çift isim düşünmüyorum) hangisini tercih ederdiniz? Eğer çevrenizde bu isimlere sahip tanıdıklarınız varsa bu kişilerin karakter özellikleri hakkında yorum yaparsanız çok sevinirim. Ayrıca isim numorolojisi ile ilgilenen arkadaşlar varsa onlardan da yardım rica ediyorum.