oglum hep ustunu ıslatıyor

yerim senin oglunu Şeniz sadece geceleri kullanabilirsin. fazla hareket etmedigi icin sorun olmaz. ama inan en fazla cisi o tutuyor.

bu sorunu ben de yaşadım ve bunu ultra primaya bildirdim.çookkkk şaşırdıklarını ve benimle irtibata geçiceklerini söylemişlerdi ama ses seda çıkmadı.elimde 2 numara hiç kullanılmamış en büyük boy ultra prima kaldı:)))
ben şu an huggies kullanıyorum.çok memnunum, oğlum ne kadar yaparsa yapsın taşma problemimiz hiç olmadı.ultra primadan aynı şeyleri yaşayan arkadaşlarım var hepsi bıraktı o markayı.

bi de prima dan popo da jel tanecikleri kalıyor elimdeki bitsin yine huggies alacağım.:uhm:

genelde huggies'i tavsiye etmişsiniz.gercekten iyi bir bez sanırım,gece kullanmak için 4 numara huggies alayım dıye dusunuyorum.pipisine o kadar dikkat ediyorum bezi kapatırken oglusumun ama actıgımda oyle bulamıyorum.sizlerinki nasıl kapattıgınızdaki gibi kalıyor anlamıyorum??benim oglum mu çok fazla hareket ediyor acaba ya?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…