pipisini asagıya mı bastırıyorsun baglarken canım?ben ona hıc dıkkat etmıyorum,olabılır mı acaba?[/QUOTE
pipisi aşağıya doğruyken bağlıyorum canım.dikkat et bakalım olucak mı..bize de yaz..sevgiler..
pipisini asagıya mı bastırıyorsun baglarken canım?ben ona hıc dıkkat etmıyorum,olabılır mı acaba?[/QUOTE
pipisi aşağıya doğruyken bağlıyorum canım.dikkat et bakalım olucak mı..bize de yaz..sevgiler..
çok sagol canım ya,bu gece denicem hemen.inşallah kuru bir gece geçiririz:))yarın haber veririm..a.s.
yine ıslak bır gece gecırdıkbezını bugun bır boy kucultup oyle denıyım dıyorum bırde,yıne pıpısını yatırıp tabı.oglum 8.5 kılo ama ben prımanın bezlerı bıraz kucuk oldugundan 4+ alıyordum.bugun gıdıp 4 alıcam faydası olur mu acaba?sen kac kullanıyorsun canım?
yine ıslak bır gece gecırdıkbezını bugun bır boy kucultup oyle denıyım dıyorum bırde,yıne pıpısını yatırıp tabı.oglum 8.5 kılo ama ben prımanın bezlerı bıraz kucuk oldugundan 4+ alıyordum.bugun gıdıp 4 alıcam faydası olur mu acaba?sen kac kullanıyorsun canım?
canim, bir de baska marka denesen? biz de prima kullanirken ayni sorunu yasiyorduk, huggies'e gectik kurtulduk. ustelik prima biz de pisik de yapmisti. her marka her bebege uygun olmayabiliyor. bir de huggies alacaksan, primadan bir numara dusugunu al.
Canım benim oğluşum en son 9 kiloydu.yarın doktorda tartılıcaz.ama ben hem 4 hemde 4+ kullanıyorum.biri 7-18 kilo arası diğeri 9-20 yani ikisi de uygun.sen bir küçülterek bezi kullan yani 4 ü kullan bakalım durum ne olucak..
sen bezi büyük almışsın 4 yeter oğluna
merhaba
bende prima kullanıyorum öyle bir sorunum yok oğlumda 8 kilı 4 numara kullanıyorum aşağa yatırdığın zaman pipisini dikkat ette yana doğru durmasın tam ortaya baksın birde biraz gevşek bağlıyorsun sanırım . yan lastiklerinide düzeltirsen taktığın zaman . ben gece oğlumun altını değiştirmiyorum sabah uyanınca değiştiriyorum doktor uyuyan çocuğu uyandırıp altını değiştime dedi bana. eskiden öyle yapıyordum da :)
merhaba
bende prima kullanıyorum öyle bir sorunum yok oğlumda 8 kilı 4 numara kullanıyorum aşağa yatırdığın zaman pipisini dikkat ette yana doğru durmasın tam ortaya baksın birde biraz gevşek bağlıyorsun sanırım . yan lastiklerinide düzeltirsen taktığın zaman . ben gece oğlumun altını değiştirmiyorum sabah uyanınca değiştiriyorum doktor uyuyan çocuğu uyandırıp altını değiştime dedi bana. eskiden öyle yapıyordum da :)
dilshad dıgerleri hep sızdırdı mı yanı,sızde hep ıslak mı kalkıyordunuz bızım gıbı??
sizin gibi her gun degil ama genelde evet islak uyaniyordu. benim kizim tuhaftir gunduz fazla cis yapmaz geceye biriktirir kaydirigubbakcemile3 bezi cok agir olur.. sizinki az yapiyor da mi siziyor onu merak ettim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?