Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
evet allah razı olsun bu telefon meselesini açmayın diye bana akıl verdiğiniz için ben sanki 6. hissimle anlamışım gibi hareket edicem..Ay sakın telefonunu kurcaladıgını bilmesin
Hem utanır mahcup olur hemde gecmişi silmeye baslar
Hoş simdiki nesil zeka küpü ama
Sanki böyle anneler hisseder gibi davranıp hatta bi sıkıntınmı var sanki okula gitmek istemiyorsun gibi anneler hisseder paylas benimle vs tarzı yaklasın
:) hepimizden razı olsun :)evet allah razı olsun bu telefon meselesini açmayın diye bana akıl verdiğiniz için ben sanki 6. hissimle anlamışım gibi hareket edicem..
sizlerle konuşunca biraz rahatladım.bu arada (arkasını doldurarak biraz bekleyin ) demişsiniz ne anlamda bu anlayamadım![]()
Ona vurulacağı iğnelerden bahsedersen hasta olmaktan vazgeçer. Küçük ödüllerle okul sevgisini aşılayabilirsinizbu sabah telefonumun geçmişine baktım . 10 yaşındaki oğlum okula gitmemek için nasıl hasta olurum diye araştırmalar yapmış.dün akşam tuhaf tuhaf balkona çıkıyor orada uzun süre soğukta oturmaya falan çalışıyordu. bende soğuk napıyorsun diye içeri alıyordum. sabah bir uyandım odasına gittim sabaha kadar yatağının dibindeki camı açık bırakıp o şekilde uyumuş bende oglum sıcağa yandın herhalde hasta olcan niye böyle yaptın dedim . meğer internetten araştırma yapmış oradaki başkalarının hasta olmak için neler yapılır fikirlerini okumuş. onlarda camı falan açık bırak ,balkona çık falan yazmış .çok canım sıkıldı bu okula gitmemek için neden böyle yapıyor.ben akşam onunla konuşcam ama nasıl konuşsam neler desem bilemiyorum nasıl konuşmalıyım sizce
HahahaAltında yatan nedeni anlamak için alıp karşınıza sakince konuşun bence, benim annemle kardeşim gözlük takardı kardesim 5 yaşında takmaya başlamıştı. Bana aralarında özel bi bağ var ben dışta kaldım gibi gelirdi. 7 yaşında anneme sormuştum gözlük niye takılır göz nasıl hasta olur. Televizyona çok bakarsan yakından izlersen olur demişti. Sonrasi malum ev halkı çıkınca tv karşısına sandalye çekip dibine giriyordum. Belli aralıklarla da gözlerim bozuk galiba benim falan diyormusum doktora götürdüler gayet iyiydim o zaman baktım bozamıyorum vazgeçtimsu an takıyorum maalesef
![]()
Olabilir..oğlum 10 yaşında ..bende bir sorcam bakalım okuldamı bir sıkıntı var diye .. belki onada sabah kalkmak zor geliyordur..
Daha nelerYa çok şeker :)
Bizde az tebeşir tozu yemedik ateşimiz çıksın okula gitmeyelim diye :)