Oğlum hasta doğdu(Kelebek Hastalığı hakkında bilgi lütfen)

Allah yardımcınız olsun, derneği var kelebek hastalarının, facebook sayfaları da mevcut belki üyesinizdir, zor bir hastalık, coresatin krem kortizonsuz bir krem ve işe yaradığını biliyorum bu hastalıkta ve diğer cilt hastalıklarında da. Teknoloji hergün gelişiyor; kök hücre tedavisi, gen tedavisi gibi yeni tedavilerle pek çok hastalığın düzeleceğine inanıyorum, moleküler biyologum araştırmaları takip ederim, sakın ümidinizi yitirmeyin, Allah'tan ümit kesilmez. Dua edelim evladınız için, Allah Şafi ismiyle şifa versin bütün kelebek çocuklara ve diğer hastalarımıza.

Evet üyeyiz. Zaten hastaneler derneklere haber veriyorlar destek oluyorlar destek aldıkça sağ olsunlar. Allah sizden de razı olsun dualarınızda unutmayın lütfen

Canim rabbim sifa versin kuzuma kiyamam ona Allahim yardim etsin.... instagramda fulden uras ve abdullahoffical tam ismi bu drfil ama bulursun bunlara ulasmani tavsiye ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…