How to install the app on iOS

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.

Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.

Oğlum hasta doğdu(Kelebek Hastalığı hakkında bilgi lütfen)

Allah yardımcınız olsun, derneği var kelebek hastalarının, facebook sayfaları da mevcut belki üyesinizdir, zor bir hastalık, coresatin krem kortizonsuz bir krem ve işe yaradığını biliyorum bu hastalıkta ve diğer cilt hastalıklarında da. Teknoloji hergün gelişiyor; kök hücre tedavisi, gen tedavisi gibi yeni tedavilerle pek çok hastalığın düzeleceğine inanıyorum, moleküler biyologum araştırmaları takip ederim, sakın ümidinizi yitirmeyin, Allah'tan ümit kesilmez. Dua edelim evladınız için, Allah Şafi ismiyle şifa versin bütün kelebek çocuklara ve diğer hastalarımıza.

Allah yardımcınız olsun, derneği var kelebek hastalarının, facebook sayfaları da mevcut belki üyesinizdir, zor bir hastalık, coresatin krem kortizonsuz bir krem ve işe yaradığını biliyorum bu hastalıkta ve diğer cilt hastalıklarında da. Teknoloji hergün gelişiyor; kök hücre tedavisi, gen tedavisi gibi yeni tedavilerle pek çok hastalığın düzeleceğine inanıyorum, moleküler biyologum araştırmaları takip ederim, sakın ümidinizi yitirmeyin, Allah'tan ümit kesilmez. Dua edelim evladınız için, Allah Şafi ismiyle şifa versin bütün kelebek çocuklara ve diğer hastalarımıza.
Evet üyeyiz. Zaten hastaneler derneklere haber veriyorlar destek oluyorlar destek aldıkça sağ olsunlar. Allah sizden de razı olsun dualarınızda unutmayın lütfen

oglum doğuştan kelebek hastası ben 23 yaşındayım kaldırmıyorum artik sürekli internetten bir seyler araştırıyorum ama kurtulan birini bulamadım (aşağıdaki haber dışında) çevrenizde bu hastalıkta olan bebek çocuk genç var mi? Varsa ne durumdalar

https://m.haberturk.com/almanya-da-...cuk-gen-tedavisiyle-iyilestirildi-1707087-amp
Canim rabbim sifa versin kuzuma kiyamam ona Allahim yardim etsin.... instagramda fulden uras ve abdullahoffical tam ismi bu drfil ama bulursun bunlara ulasmani tavsiye ederim

Back