Merhabalar özellikle buraya sormak istedim umarım taşınmaz.Oğlum iki buçuk yaşında henüz bağlıyız.son 5 gündür günde 7 yada 6 kere kaka yapıyor.bugün sabahtan beri düşünün saat 12. Üçüncü kez kaka yaptı ishal yada kabiz degil.Ne yapicam şaşırdım kaldım miktarida normal.Gun boyu bez değiştiriyorum.doktora goturmelimiyim anlamadım.bir hafta öncesine kadar normaldi
Ayyyy şaka gibi ya.yigeninize ne diyor doktorlar.hani ishal olsa kabul olsa anliycam ama senin bir elma yedi 5 dak sonra hadi bakalım hepsindede normal bir dışkı kadar yani.öyle yapicam aksi gibi yoğun bir haftaya gireegim inşallah sorun cikmazAy benim yeğenim böyle.
11 yaşında şimdi günde en az 5 kez tuvalete gider. Bu yüzden gelişimi yolunda gitmiyor bir türlü.
Sizin sürekli olan bişey değilmiş, bir süre daha takip edin. Düzelmezse götürün bir muayeneye.
Normalde bir.kere yapardı bazen çok nadir iki kereydi.Ne yapicam anlamadım kaka temizlemekten başka ise basliyamiyorumNormalde tuvalet duzeni nasıldı?benım kızımda günde bes kez kaka yapardı.gelişimide gayet saglıklı ıdı.her bezı kaka ile açardım.dr yemesıne baglı dedi.baktımkı dogru soyluyor.yogurduna cevızlı karısım fln yprdım.her yemekten sonra bir kez yapardı .şuan bezden kestım günde bır standart.hala arada ıkı üçte oluyor.
Ayyyy şaka gibi ya.yigeninize ne diyor doktorlar.hani ishal olsa kabul olsa anliycam ama senin bir elma yedi 5 dak sonra hadi bakalım hepsindede normal bir dışkı kadar yani.öyle yapicam aksi gibi yoğun bir haftaya gireegim inşallah sorun cikmaz
Merhabalar özellikle buraya sormak istedim umarım taşınmaz.Oğlum iki buçuk yaşında henüz bağlıyız.son 5 gündür günde 7 yada 6 kere kaka yapıyor.bugün sabahtan beri düşünün saat 12. Üçüncü kez kaka yaptı ishal yada kabiz degil.Ne yapicam şaşırdım kaldım miktarida normal.Gun boyu bez değiştiriyorum.doktora goturmelimiyim anlamadım.bir hafta öncesine kadar normaldi
Ay benim yeğenim böyle.
11 yaşında şimdi günde en az 5 kez tuvalete gider. Bu yüzden gelişimi yolunda gitmiyor bir türlü.
Sizin sürekli olan bişey değilmiş, bir süre daha takip edin. Düzelmezse götürün bir muayeneye.[/QUOTE
Alerji testi yaptırın bence. Benim kızım yer fıstığı yediği zaman oluyordu öyle. Ve af edersiniz gıdalar iyice parçalanmadan çıkıyordu. Meger ondanmış.
Şimdi kim şanslı bu durumda? Kızım mı sen miLoch Ness Canavari kuzum yapıldı alerji testleri, öyle ciddi bir alerjisi yok. Endokrin inceliyor şimdi. Değişik çocuk işte.
Bu arada benim de yer fıstığına alerjim var. Bıdıkla ortak bi yön buldum
Bıdık şanslı tabi ki. Teyzesine çekmiş.Şimdi kim şanslı bu durumda? Kızım mı sen mi