- Konu Sahibi Pammikprensess
-
Bursa /İnegöl serenaya gittim sonra sağlık ocağına gittim yarında devlete gidicem
Eşim çalışıyor geç saatlere kadar oda çok yoruluyor bakamiyorçok geçmiş olsun
evin işleri dediğiniz nedir çok önemli değilse yapmayın lütfen
eşiniz nerelerde bu arada geceleri bikaç saatte olsa baksa
olur mu öyle sütünüz de azalır
Çok teşekkür ederim evet 2 tane ateş dusurucu yazmıştı ozeldeki doktor sonra sağlık ocaginada goturdum bana bu ilaçlar çok fazla sadece 1 ateş dusurucu ve alerjik surubunu kullan dedi içinde daha 2 tane daha jel vardı onları kullanma dedi bir ateş dusurucu kullan bide dedi parol u kullanıyorumMalesef "şudur" denilebilecek bir ilacı yok bu rahatsızlığın.
Mülteciler özellikle taşıdı bu rahatsızlığı Türkiye'ye.
Aslında ülkemizde az görülen bir rahatsızlıktı.
Mümkün mertebe ateşini düşük tutmaya çalışın.
Doktorun vermiş olduğu ilaçları (ateş düşürücüleri) dönüşümlü kullanın.
Normalde 2 farklı ateş düşürücü kullanıyor olmanız gerekir.
Kaşıntılar konusunda yapılabilecek birşey yok malesef.
Kaşıntı giderici kremler var, eğer yine doktora götürecekseniz bunun bilgisini doktorunuzdan alın.
Onlar fayda edecektir muhakkak, en azından bebeği rahatlatır. Huysuzluğunu alır.
Fakat doktorlarında dediği gibi, kendinin bünyesel olarak bunu atlatması gerek.
Maşallah benim oğlumun bünyesi daha iyiydi, fakat yine de halsiz ve huysuz bir dönemden geçiyorlar bu süreçte.
Malesef ki uykusuz geceler ve sabrı zorlayan bir dönem.
Allah yardımcınız olsun inşallah bir an önce şifasına kavuşur.
İstanbul'da olsaydınız bir doktor önerecektim o yüzden sormuştum.
Ama bursada olduğunuz için orada tanıdığım bir doktor yok malesef.
Ne zaman geçeceği belli değil demişti yegeniniz nasıl ilaç lar kullanıyordu jelimsi kremler var mıydıSiz sakin olun kendinize de dikkat edin.. yeğenim 5 günde atlattı.. geçecek bi durum.. doktorunuz da demiş zaten..
tamam canım da kaç saat çalışıyor gündeEşim çalışıyor geç saatlere kadar oda çok yoruluyor bakamiyor
Eşim 8 de gidip akşam 10 da geliyor koltuk yaptıkları içinde çok yorgun oluyortamam canım da kaç saat çalışıyor günde
el yaka hastalığı bildiğim 4-5 gün içerisinde geçiyor
çok az süre de olsa bakmalı bakın sizde uykusuzsunuz
kv veya anneniz yok mu yakınınızda onlar yardım etse
Aminçocuklarda olan bı hastalık endışe etmeyın Rabbım mınığe şifa annesine güç versin...
Amin sağol cnimçocuklarda olan bı hastalık endışe etmeyın Rabbım mınığe şifa annesine güç versin...
Çok teşekkür ederim evet 2 tane ateş dusurucu yazmıştı ozeldeki doktor sonra sağlık ocaginada goturdum bana bu ilaçlar çok fazla sadece 1 ateş dusurucu ve alerjik surubunu kullan dedi içinde daha 2 tane daha jel vardı onları kullanma dedi bir ateş dusurucu kullan bide dedi parol u kullanıyorum
Ama benimkinde antibiyot veremem dedi doktor antibiyotik versemde hiçbir işe yaramaz dedi kendiliğinden gecicek dedi 2 doktora aynısını soylediGeçmiş olsun.Benim 22 aylık oğlum geçen hafta rahatsızlandı , ateşlendi ve ağzının etrafında sivilce gibi küçük kırmızı noktalar oldu. Agizini içinde acıyordu birşey yiyip içemiyordu. Acaba dedigin hastalık mı olmuştu. Dr antibiyotik verdi. Perşembeden beri kullanıyoruz iyi şimdi . İki güne geçti bizimki.
Amin canım çok sagolİşte 2 ateş düşürücü o yüzden.
Birinin etkisi fayda etmezse diğeri etki etsin diye ki ateş 40'ları bulmasın.
Bence siz yine özel hastanedeki doktorun dediklerine uyun derim.
Sağlık ocağındaki hekimler pratisyen boyutunda zaten (eğer uzman doktor değilse).
Çok çok geçmiş olsun tekrardan.
İnşallah çabuk atlatır ve sağlığına hemen kavuşur.
Ya ağrısı sancısı ateşi geçsin bisey istemiyorum keskee benim başıma gelse de ona bisey olmasa dili yokki anne buram agriyor desin yavrum ağlayıp duruyor o aglafikca ben perişan oluyorumAllah dermansız dert vermesin.. görümcemin çocukları ve eltimin çocukları da yazın geçirmişti. havuzdan mikrop kapmışlar ilk dönemleri zor ama sonradan yaraların kayboyma süresi uzun galiba biraz. çok geçmiş olsun..
Kremleri var 2 tane ama sağlık ocağındaki doktor çok o ilaçlar sadece alerjik suribunu icir dediKaşıntı için bebeklere uygun vucut nemlendiricisi sürün rahatlatır.Doktora danışın bebe yagları dokuz aya zararsızsa kullanın, fikrim yok.
Doktor şampuan degdirme dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?