• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çocuk Hastalıkları Oğlum çok hasta

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği
Bu arada benim tırnaklarımda değişenler oldu. Ay
Merhaba,

Benim oğlumda 5 aylıkken olmuştu. O zaman hala emiyordu, ondan bana bulaştı. Anneye bulaşınca çocuk hafif atlatıyormuş. Gerçekten öyle oldu. Ben çok kötüydüm ama o çabuk geçirdi. Benim ki 1 hafta sürdü. Kardeşim doktor. O da yapacak bir şey yok. Kendi kendine geçer dedi.
ak tırnaklarımdan ve el tırnağımdan. Ama uzun süreye yayıldı. 4-5 ay sürdü. O sıkıntı yaratmaz.

Tirnaklari değişmiyor 5 gün oldu nazi doktorlar el ayak aciz hastaligi diyor bazilarida ayaginin altında yok 5.hastalık diyor bu kremler ise yaramaz diyor anlamadim
canım tırnakların değişime başlama süreci hemen olmuyor . yani şöyle o ateş düştükten 10 gün sonra falan farkettik biz .

6. hastalık mı demek istediniz acaba.
ateş olup döküntü yapan.
el ayak hastalığını da geçirdik . 6. hastalık da geçirdik . 6. hastalıkta 6 gün ilaca rağmen düşmeyen ateş olmuştu.
el ayak ağız hastalığında ise 1 gece ateşlenmişti. sonra kırmızı lekeler oldu. ayak altı el , ağız içi

Portakal suyu ve asitli içecek sakın vermeyin. Ağızdaki yaralara iyi gelmez. Emiuorsa bol bol emzirin. Sulu çorbalar verebilirsiniz. Sanıyorum ateş 5 gün sonra geçiyordu.ben çin'de yaşıyorum. Ben hastalık çinde mutasyona uğramış o yüzden buradaki çeşidi çok tehlikeli. Türkiye'de bulunan türü sadece kaşıntı,ateş ve yara yapıyor. O yüzden şanslısınız diyip içinizi rahatlatayım. Evin işlerini bir müddet askıya alın. Sadece çocuğunuz ve kendinizle ilgilenin. Çok geçmiş olsun. Acil şifalar diliyorum

Portakal suyu ve asitli içecek sakın vermeyin. Ağızdaki yaralara iyi gelmez. Emiuorsa bol bol emzirin. Sulu çorbalar verebilirsiniz. Sanıyorum ateş 5 gün sonra geçiyordu.ben çin'de yaşıyorum. Ben hastalık çinde mutasyona uğramış o yüzden buradaki çeşidi çok tehlikeli. Türkiye'de bulunan türü sadece kaşıntı,ateş ve yara yapıyor. O yüzden şanslısınız diyip içinizi rahatlatayım. Evin işlerini bir müddet askıya alın. Sadece çocuğunuz ve kendinizle ilgilenin. Çok geçmiş olsun. Acil şifalar diliyorum
Cinde nasil yan etkileri oluyor meraktan sordum

Back