Çocuk Hastalıkları Oğlum çok hasta

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği
Ateşte işittiği kepçeyi yaraya mi degdirdi ben oğlumun asi olmasına bile dayanamıyorum kesinlikle yaptiramam onu kiyamam

Canım hastalık hakkında bi bilgim yok allah şifa versin demek ıstedm benim bebegımde hasta ateşli 2 gündür bnde hiç uyumuyorm anne olmak çok zor sabret canım inş bian önce iyileşir Rabbim yardımcın olsun...

Anne olmak hiç kolay değil bide ilk çocuğum 20 yaşındayım çok zorlaniyorum

Bu hastalık öpücük temas vs ile bulaşır Bebeğinizi kimseye opturmeyin elletmeyin de.
Ikincisi yulafi bir kaseye koyun üzerine sıcak su ilave edin 1 gün kadar buzdolabının içinse bekletin. Süzün suyunu pamuk yardımı ile cildine sürün hem nemlendir hem de kaşıntıyi tamamen alacaktır. Geçmiş olsun

Sütum az bide uykusuzluktan ve evin işlerinden iyice gidecek diye korkuyorum yemek de yiyemiyorum
Canim bu hastalık virüs kaynaklı olduğu için antibiyotik ilaç vs ile iyilesmez vücut kendi savaşır size düşen semptomların şiddetini hafifletmek ateş düşürücü ilacını verin yulafli organik bir krem veya dediğim şekilde kaşıntıyi hafifletin. Bu karışımı 3 günden fazla tutmayın ve her seferinde temiz pamuk kullanın.

Benim kızım olmuştu 1.5 haftada geçmişti. Döküntü kısmına geldiyse bitmek üzeredir. Çok geçmiş olsun

Ateş için de ilk 3 gün ateş düşürücüyü iğne olarak vermişlerdi çok yüksek düşmüyor diye. Diğer günler de yüksekti ama ilk 3 gün hiç düşmemişti

Doktorda öyle dedi kendi vücudu savasicakmis

Ben

Bebeğin altını değiştirdikten sonra mutlaka eller yıkanmalı,o şekilde bulaştığını duymuştum.. siz dikkat etsenizde dışardaki düşüncesizler bebek görünce saldırdıkları için yapacak bişey yok.. geçmiş olsun kuzuya..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…