Çocuk Hastalıkları Oğlum çok hasta

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

Pammikprensess

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Kasım 2016
1.304
866
43
28
Merhaba arkadaşlar oğlum 9 aylık ve el ayak ağız hastaligina yakalandı sürekli atesleniyor uyumuyor yemiyor halsiz ağlayıp duruyor kasintisi ve ağrısı var.el ayak ve ağız hastalığı su çiçeğine benzer türde çıkıyor ama şu çiçeği değil.Virüsmus, bulasiciymis napicagimi bilmiyorum bir sürü doktora gittim yapacak bisey yok kendiliğinden geçmesi lazım dedi bir surup verdi birde ateş dusurucu geceleri uyumuyoruz sabahliyoruz ve gerçekten çok yorgunum, uykusuzum dua edin nolur sizinde başınıza geldimi ve ne kadar süre içinde gecti

bu ara çok duyuyorum.
Çok geçmiş olsun, bebekleri öpmemek gerekiyor eskiden kızardım ama artık çok korunaklı davranmak gerektiğini düşünüorum.
Tavsiyem bol havalandırılmış ortamlarda olması, bol sıvı ve su tüketmesi, taze meyve sebze ve yogurt yemesi
Birde ellerini yıkamadan kimse dokunmasın ki baska mikroplara bulaşmasın.

Tesekkur ederim benimde kardeşim böyle bisey olmuştu ama bulaşıcı dememisti onun doktoru belki de ondan bulasti

Çok geçmiş olsun, yapacak bişey Yok bol bol sıvı vermeye çalışın, vücudu susuz kalırsa serum takılmak zorunda kalır çünkü, 1haftaya epey rahatlar inşallah

Çok geçmiş olsun, yapacak bişey Yok bol bol sıvı vermeye çalışın, vücudu susuz kalırsa serum takılmak zorunda kalır çünkü, 1haftaya epey rahatlar inşallah
Gerçekten çok yoruldum 2 gün içinde benim oğlum ateslenen hasta olan biri değil hastalık tabi gelebilir basina ama hem evin temiLigi hem yemek hem çocuk çok yiprandim 2 gundur uyuyamiyorrum hic

Gerçekten çok yoruldum 2 gün içinde benim oğlum ateslenen hasta olan biri değil hastalık tabi gelebilir basina ama hem evin temiLigi hem yemek hem çocuk çok yiprandim 2 gundur uyuyamiyorrum hic
Allah kolaylık versin, geçecek inşallah merak etmeyin , başka bişey olmasında . bu hastalık geçer birkaç güne, Allah yardımcınız olsun

Arkadaşlarımda duymustum malesef cok kasınıyorlarmıs bu ara salgın varmıs dıyorlar. Gecmı olsun cok .
Serum fılan veremıyorlarmı acaba , benım oglumda gecen hafta bır anda cok hastalandı hastanede yattı ates degıl ama sureklı olarak kusuyordu 30 dk 'da 7 kere gibi

Bilmiyorum bana serum vercez demediler yarın yine gidicem doktora

Malesef gocle birlikte hastalik cesitleri de artti. toplu yerlerden uzak durmak lazim. Allah yardimciniz olsun. Nasil gecer bilemiyorum ama ilik dus aldirin eger kasiniyorsa iyi gelir atesi de duser.
aslinda cocukleri cok sik yikamak lazim. ama ist kis geldi mi bazen 3 gune kadar cikiyor.

Doktor şampuan degdirme dedi

olabilir çocuktur hasta olmadan büyümez ateşine dikkat edin kimseye bulaşmaması adına çocuklardan uzak tutun
hastalığın kuluçka dönemini atmış olmalısınız
geçmiş olsun

Benim başıma gelmişti, illet bir rahatsızlıktır.
Çok geçmiş olsun, malesef ki yakalanıyor yavrucaklar.
Bu arada hangi doktora gittiniz? Daha doğrusu hangi şehirdesiniz?

Siz sakin olun kendinize de dikkat edin.. yeğenim 5 günde atlattı.. geçecek bi durum.. doktorunuz da demiş zaten..

Sütum az bide uykusuzluktan ve evin işlerinden iyice gidecek diye korkuyorum yemek de yiyemiyorum
çok geçmiş olsun
evin işleri dediğiniz nedir çok önemli değilse yapmayın lütfen
eşiniz nerelerde bu arada geceleri bikaç saatte olsa baksa
olur mu öyle sütünüz de azalır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…