- 8 Kasım 2016
- 1.304
- 866
- 43
- 28
- Konu Sahibi Pammikprensess
2 gün bugün 3.Eğer düşüp çıkıyorsa ona iğne vurmuyorlar canım. Bu hastalık böyle maalesef baya sıkıntılı geçiyor. Kaç gün oldu acaba
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
2 gün bugün 3.Eğer düşüp çıkıyorsa ona iğne vurmuyorlar canım. Bu hastalık böyle maalesef baya sıkıntılı geçiyor. Kaç gün oldu acaba
Ne zamn geçer acaba bi iyi oluyor bi kötü ilaçlarını verdikten sonra çok rahatliyor ama ilacda surekli verememEğer düşüp çıkıyorsa ona iğne vurmuyorlar canım. Bu hastalık böyle maalesef baya sıkıntılı geçiyor. Kaç gün oldu acaba
merhaba benım oğlumda bu hastalıktan geecırdı kasıntısı ıcın cınko ıcerıklı krem verıyorlar edoktorun vermediyse eczacına sor bakalım bırde sampuan sabunsuz kesesiz duru banyo yaptır cocuk rahatlıyor kasıntısı gıdıyor. koy içine oyuncakları kendısı oyalansın keyfı de yerıne gelir kremın ısmını hatırlayamadım banyodan sonra sürsen cok rahatlar yavrunMerhaba arkadaşlar oğlum 9 aylık ve el ayak ağız hastaligina yakalandı sürekli atesleniyor uyumuyor yemiyor halsiz ağlayıp duruyor kasintisi ve ağrısı var.el ayak ve ağız hastalığı su çiçeğine benzer türde çıkıyor ama şu çiçeği değil.Virüsmus, bulasiciymis napicagimi bilmiyorum bir sürü doktora gittim yapacak bisey yok kendiliğinden geçmesi lazım dedi bir surup verdi birde ateş dusurucu geceleri uyumuyoruz sabahliyoruz ve gerçekten çok yorgunum, uykusuzum dua edin nolur sizinde başınıza geldimi ve ne kadar süre içinde gecti
Canım tam bilemicem ama 1 haftadan önce geçmez büyük ihtimalle ya. Bi haftadan önce atlatabilen duymadım ben. Oğlunu takip et ağzı çok yara alır da beslenmesi etkilenirse serum takıyorlar çünküNe zamn geçer acaba bi iyi oluyor bi kötü ilaçlarını verdikten sonra çok rahatliyor ama ilacda surekli veremem
Merhaba arkadaşlar oğlum 9 aylık ve el ayak ağız hastaligina yakalandı sürekli atesleniyor uyumuyor yemiyor halsiz ağlayıp duruyor kasintisi ve ağrısı var.el ayak ve ağız hastalığı su çiçeğine benzer türde çıkıyor ama şu çiçeği değil.Virüsmus, bulasiciymis napicagimi bilmiyorum bir sürü doktora gittim yapacak bisey yok kendiliğinden geçmesi lazım dedi bir surup verdi birde ateş dusurucu geceleri uyumuyoruz sabahliyoruz ve gerçekten çok yorgunum, uykusuzum dua edin nolur sizinde başınıza geldimi ve ne kadar süre içinde gecti
Gerçekten çok yoruldum 2 gün içinde benim oğlum ateslenen hasta olan biri değil hastalık tabi gelebilir basina ama hem evin temiLigi hem yemek hem çocuk çok yiprandim 2 gundur uyuyamiyorrum hic
Benim kızım da geçirdi bikaç ay önce ama biz ağzındaki yara ve ayak altındaki beneklerden uyandık işi. Doktorlar da bu hastalık hakkında bilgi sahibi olmadığından bogaz enfeksiyonu dedi antibiyotık verdi. Allahtan biz bilinçli bi anne babayız da olayın enfeksiyon değil el-ayak-ağız hastalığı oldugunu anladık ilaç kullanmadan kendiliğinden geçmesini bekledik. 2 gün sonra geçti.
Evet ilaç kullanılmayacak çünkü hastalık pek bilinen ve mazisi olan bi hastalık olmadığından buna karşı geliştirilen bi ilaç yok. Sırf ilaç yazmak için yazdıkları ilaçlar da hiç fayda etmez.
Anlamadığım bu hastalık hijyen sıkıntısından kaynaklanıyo. Yani yıkanmayan eller
Üzülmeyin Hadi benim kızım kreşte, parkta bu mikrobu alması doğal. Biz gayet doğal karşıladık. Evdeki 9 aylık çocuğa bu hastalığı bulaştırmayı nasıl becerdiniz acaba? Üzülmeyin onun bağışıklığını güçlendiren en fazla 1 hafta ömrü olan bi hastalık bu
Biz sabahtan akşama kadar evde değiliz ben eve yıkılan bir insan değil surekli arkadaşlarıma kaynanama anneme giderim ve benim küçük kardeşim de bu hastalığa yakalandı ama bulaşıcı olduğunu söylemedi doktor ondan bulaştı mikroptan falan değil o benim çocuğum ve ona en iyi şekilde bakmaya çalışıyorum zaten çocuk bu hastalanır diyip geçmek yerine lütfen bende aramayin sorunu artı çok hijyenik de iyi değil benim yengem hemşire eşi doktor cocuklarini hiç sevdirmezlerdi severlere bile ellerini yikattirip sevdiriyordu cocuk da fazla hijyenden hastalandı ve vücudu çok hassaslasti bir yere çarptığında hemen kanıyor ve bir yeri kesilse en ufak çık zor kanamayi durduruyorlar demek istediğim fazla hijyen de iyi degilBenim kızım da geçirdi bikaç ay önce ama biz ağzındaki yara ve ayak altındaki beneklerden uyandık işi. Doktorlar da bu hastalık hakkında bilgi sahibi olmadığından bogaz enfeksiyonu dedi antibiyotık verdi. Allahtan biz bilinçli bi anne babayız da olayın enfeksiyon değil el-ayak-ağız hastalığı oldugunu anladık ilaç kullanmadan kendiliğinden geçmesini bekledik. 2 gün sonra geçti.
Evet ilaç kullanılmayacak çünkü hastalık pek bilinen ve mazisi olan bi hastalık olmadığından buna karşı geliştirilen bi ilaç yok. Sırf ilaç yazmak için yazdıkları ilaçlar da hiç fayda etmez.
Anlamadığım bu hastalık hijyen sıkıntısından kaynaklanıyo. Yani yıkanmayan eller
Üzülmeyin Hadi benim kızım kreşte, parkta bu mikrobu alması doğal. Biz gayet doğal karşıladık. Evdeki 9 aylık çocuğa bu hastalığı bulaştırmayı nasıl becerdiniz acaba? Üzülmeyin onun bağışıklığını güçlendiren en fazla 1 hafta ömrü olan bi hastalık bu
İnsanlarla uğraşmak zor canım boşver herkes anlayamazHastalık hakkında yeterli araştırma yok, doktorlar bile bilmiyor diyorsunuz ama siz el yıkama ile ilgili olduğuna dair bilimsel çalışma yaptınız galiba?
Çocuğa bulaştırmayı nasıl becerediniz ne demek yahu? Kadının zaten canı burnunda, bir de siz suçluyorsunuz, hem de nasıl bi üslupla. Dövseydiniz bari!
Gerçekten çok bilinçliymişsiniz, farkettik!
TesekkurlerGeçen sene bızde gecırdık bu hastalığı kreşe gıden kızım evdekı kardesınede bulaştırmıştı. Doktor sadece ateş düşürücü vermişti ve bol sıvı almalarını önermişti ama ağızlarındaki yaradan hiçbirşey yiyip içmiyorlardı miniklerim. Hastalık 1 hafta da geçiyormuş. Bizde 1 haftada atlatmıştık çok şükür. Çok geçmiş olsun.
Biz de bu hastalığı yaşadık nasıl bilirim.Merhaba arkadaşlar oğlum 9 aylık ve el ayak ağız hastaligina yakalandı sürekli atesleniyor uyumuyor yemiyor halsiz ağlayıp duruyor kasintisi ve ağrısı var.el ayak ve ağız hastalığı su çiçeğine benzer türde çıkıyor ama şu çiçeği değil.Virüsmus, bulasiciymis napicagimi bilmiyorum bir sürü doktora gittim yapacak bisey yok kendiliğinden geçmesi lazım dedi bir surup verdi birde ateş dusurucu geceleri uyumuyoruz sabahliyoruz ve gerçekten çok yorgunum, uykusuzum dua edin nolur sizinde başınıza geldimi ve ne kadar süre içinde gecti
Portakal mandalina yakarAllah sifa versin. Evin temizligini bi kac gun yapmayin bir sey olmaz. Sadece evladinizla ilgilenin kemik suyu verin, sebze verin bol sivi tuketsin, portakal suyu. Insallah sifa olur. Cok cok gecmis olsun.
Çok sağ olunBiz de bu hastalığı yaşadık nasıl bilirim.
Ağrı kesiciyi ihmal etme, bizim doktorumuz özel bi karışım hazırlatmıştı 3. Gün geçmeye başlamıştı . Çok geçmiş oldun . Eğer ek gıda veriyorsan yağlı salçalı ekşi şeylerden uzak tut, biz tavuk çorbası, muz puding muhallebi yemiştik o dönem
Mandalina çok yiyor vermeyim ozamnPortakal mandalina yakar